Tahliye Olduktan Sonra İlk Kez Görüntülendi: Dilan Polat'ın Kardeşi Can Doğu'nun Bitkin Görüntüsü Dikkat Çekti

Aylardır hepimizin yakından takip ettiği Dilan ve Engin Polat'ın geçtiğimiz gün yapılan duruşması sonucunda Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye edildi. Sıla Doğu'dan sonra Can Doğu da ilk kez görüntülendi.

4 Kasım 20203 tarihinde kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla Dİlan ve Engin Polat çifti tutuklanmıştı hatırlarsanız. Yalnızca Polat çifti değil Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ile kardeşi Can Doğu da tutuklanan isimler arasındaydı.

Herkesin merakla takip ettiği ve kimin ne zaman tahliye edileceğinin merak konusu olduğu Polat davasında geçtiğimiz gün yeni gelişmeler yaşandı. Herkes Dilan ve Engin Polat çifti hakkında haber beklerken Sıla ve Can Doğu tahliye edildi.

Dilan Polat'ın erkek kardeşi Can Doğu, tahliye edildikten sonra ilk kez görüntülendi. Doğu'nun Sıla Doğu'ya göre daha iyi durumda olduğu gözlense de yorgun ve bitik hali gözlerden kaçmadı.

İşte o anlar 👇🏻

Gayrimeşru Çocuğu Olduğu İddia Edilmişti: Nazlı Sabancı'dan Eşiyle Birlikte "Her Şey Yolunda" Paylaşımı Geldi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

10. Yıl Marşı'nı Mayoyla Okuduğu İçin Linçlenen Hadise'ye Eski Sevgili Sinan Akçıl'dan İkinci Tepki!
Çağla Şıkel'in Yeşillere Büründüğü Bol Dekolteli Son Paylaşımı Sosyal Medya Kullanıcılarını İkiye Böldü!

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
YORUMLAR
14.06.2024

bitkin hâli derken?

15.06.2024

Soytarilar parayla disario cikiyor Savcilarimz Hakimlerimz hepsi degil ama var öyle 30 Milyonluk arabalara biniyor..Soran var mi nerden kazandin yaptin diye.Hesap vermek zorunda degil.Bakanin biri Reza Zarrabtan hediye aldigi saati satin aldim hediye degil aha iste kaniti.Kanit dedigi tuvalet kagidi üzerine satin alinmistir yari silik yaziyi Yüce Mahkememiz delil saydi ve Bakan temiz cikti...Simdi böyle bir Adaletten ne beklenir.Yakinda bu Polatlarin hepsi disarda olur.Saray Avukati onlarinda Avukati ve adam resmen Adaletle dalga geciyor ve bahane Anne-Cocuk ..Cokmu seviyor cocugunu alsin cocugunu da iceriye icerde büyütsün.Digerlerinden farki ne??Zengin olusumu..Hani Adalet herkese esit diyordunuz.Sarayin Avukati bu isten iyi para alacak o kesin ama Haramzadelerin parasi insani berbat eder .Allah yedirmesin diyorum...

15.06.2024

Bu işin sonunda bi kaç ay yatıp serbest kalıyorsak biz de girelim bu işe

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ