Tahliye Kararı Sonrasında Evi Parçaladılar: 500 Bin Liralık Hasar

Diyarbakır’da mahkemenin verdiği tahliye kararı sonrasında kiracılar, evin içini balyoz ve matkapla parçaladı. Evin tekrar oturulabilir hale getirilmesi için en az 500 bin TL masraf edilmesi gerekiyor.

Sözleşmesi olmayan kiracıları çıkartmak istedi

Kentte öğretmenlik yapan S.S., 2019’da Yenişehir ilçesinde bir banka tarafından ilana verilen bir sitenin 8’inci katındaki daireyi satın aldı. Eski ev sahibinin kiracısı, S.S. ile bir sözleşmesi ve kontratı olmamasına rağmen uzun süre daireden çıkmadı.

Kiracı hayatını kaybetti

H.Ç., geçen aylarda oturduğu binanın yan bloğundaki yangına müdahale ettiği sırada yaşamını yitirdi. Tahliye kararı da durdu. Geçen zamanın ardından mahkeme, kararı tekrar işleme koydu.

Yangında yaşamını yitiren H.Ç.’nin akrabaları, icra ve polis ekiplerinin gelişinden 2 gün önce iddiaya göre, balyoz ve matkapla ile evi tahrip ederek adeta inşaat alanına çevirdi.

Ev sahibinin şikayeti sonrasında savcılık soruşturma başlattı.

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
Gelinim Mutfakta'nın Popüler Kaynanası Beyhan Hanım'ın Kaşlarının Bi' Garip Değişimi
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
YORUMLAR

Günah arkadaş bu ne ya? Ha belki de merhumun vefatından önce ev sahibi terbiyesizlik, haksızlik yapmıştır ama karşılığı bu olamaz. Ben evden çıkarken evi boyatip çıkacaktım, ev sahibimle anlaşmazlığa düşünce boyatmadan çıktım o kadar. Üstelik çok zor durumda iken beni mağdur ettiği halde. Ev onun evi dedim siktir oldum çıktım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ