Tacize Uğramamak İçin Bindiği Takside Şoför Tarafından Tacize Uğrayan Kadının Başına Gelenler Canınızı Sıkacak

Gün geçmiyor ki her geçen gün yeni bir kadına karşı taciz haberleriyle karşılaşmayalım. Özellikle son zamanlarda artan kadın cinayetleri ve taciz haberleri birçok kadının sosyal hayatında da endişeli ve tedirgin yaşamasına neden oluyor. Bir Twitter kullanıcısı ise İstanbul'da bindiği takside başına gelen korku dolu anları takipçileriyle paylaşarak sesini duyurmaya çalıştı.

@DenizGulten adlı Twitter kullanıcısı her zamanki gibi işinden evine taksiyle gideceğini düşünürken taksici tarafından tacize uğradığını ve korku dolu anlar yaşadığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

İşte o anlar👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

@DenizGulten'in yaşadıklarına binlerce kullanıcı yorum yaptı;

Benzer şeyleri yaşamamak için birçok kadın ya taksiye binmiyor ya da farklı önlemler alıyor👇

👇

👇

👇

👇

Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
10.08.2022

Türkiye'nin en büyük ikiyüzlülük örneği; kendi anasına, bacısına yapılacak benzer bir harekette aslan kesilecek bu gibi orospu çocukları'nın başka kadınlara bu travmaları yaşatmayı kendinde hak görmesidir!

09.08.2022

Türkiye'de kadın olmak.

"kadının adı yok" duygu asena

10.08.2022

Taksilerin sağında, solunda, tavanında her yerinde plakası vs. yazar, mobese kameralarının yakalayamama, çevredeki kameraların yakalayamama ihtimali neredeyse yok, nasıl olmuşta bulamamışlar bugüne kadar şaşırtıcı!

10.08.2022

inan ben de anlattıklarında bunları ve daha fazlasını düşündüm. Tamam ülkedeki taksicileri ya da olanları bilmesek tamamen yalan, uydurma ya da ilgi çekme çabası var derim ama ülkenin hali ortada. Sadece bu hikaye diğerleri gibi değil bence

TÜM YORUMLARI OKU (16)