Tacizciye Meydan Dayağı: Polis Yabancı Uyruklu Mülteciyi Zor Kurtardı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, yurda kaçak yollarla giriş yaptığı ortaya çıkan bir kişiye, genç kızın fotoğraflarını çektiği için çevredekiler tarafından meydan dayağı atıldı. Polis, tacizciyi vatandaşların elinden zor kurtarırken, şüphelinin tedavi sonrasında sınır dışı edileceği öğrenildi.

Irmak kenarında genç kızları taciz etti

Antalya’da yaşanan taciz olayında, yabancı uyruklu bir kişinin gizlice fotoğraf çektiği belirlendi. Sonrasında güvenliğin yakaladığı şüpheli, bir anlık boşluktan yararlanarak kaçmaya çalıştı.

Çevrede toplananların arasında kalan tacizci, vatandaşlar tarafından dövüldü. Sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri olayları yatıştırdı.

Üzerinden kimlik çıkmadı

İHA’da yer alan habere göre, ülkeye kaçak yollardan giriş yapan ve üzerinden kimlik çıkmayan yabancı uyruklu kişi, karakoldaki işlemlerinin sonrasında sınır dışı edilecek.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
18.06.2022

Eh yavaş yavaş oluyo.. geçen sefer ki iyi dövülememişti bu fena olmamış.

18.06.2022

Döven vatandaşların da görüntüsü alınmamış. Halk da yavaş yavaş öğreniyor kendi başını ağrıtmadan bunların dersini nasıl vereceğini.

18.06.2022

Başarılı bir çalışma olmuş. Sanat icra edilmiş. Ancak keşke telefonu gerçek anlamda fiziksel olarak götüne soksaydınız. Mesaj alıcılara ulaşırdı

18.06.2022

bunlardan kimseye hayır gelmez , nefes aldıkları zarar

TÜM YORUMLARI OKU (31)