Taciz Skandalının Ardından Metro Turizm Ofisine Silahlı Baskın

Metro Turizm muavininin otobüste bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunmasının ardından, Gazi Mahallesi'ndeki Metro Turizm ofisi dün akşam saatlerinde silahlı kişiler tarafından basıldı.

Sosyal Medya Ayağa Kalktı: Otobüste Uyuyan Yolcuya Muavinden Cinsel Saldırı

Metro Turizm'in dün Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde bir muavin, kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Olayın ortaya çıkmasının ardından Metro Turizm ofisleri önünde protestolar yaşandı.

Ofisi basan 2 silahlı ve maskeli kişi, içeri girdikten sonra yolcuları dışarı çıkardı

Metro Turizm Acentesi çalışanı kadını da silahla dışarı çıkaran kişiler, bilgisayarların üstüne benzin döküp yakmaya çalıştı.

Bir süre uğraşan şahıslar, çalışanın ısrarlarının ardından ofisi yakmaktan vazgeçti. Daha sonra Metro Turizm aleyhinde slogan atan maskeli kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Mersin'de de Yeryüzü Kadınları Metro Turizm ofisine gidip, camlara 'Tacizci Metro' yazarak yaşanan saldırıyı protesto ettiler

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
  • AA

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
26.05.2016

Protesto kafası, İsrail'i protesto etmek için mahalle bakkalını batıran duyarlı vatandaş ayarında olan ve hep de öyle olmuş olan güzel ülkemden herkese merhaba. Fazla şaşırmamak lazım.

26.05.2016

Aslında sosyal adaletin sağlanması,belki Amerikonya kültüründeki "Vigilante" olayının var olması gerekiyor.Birilerinin uçkur için çocuk demeden,insan demeden"bunun da bir canı var duyguları var benim abazanlığımdan zarar görmesinler" diye düşünmeden yaşayan o... çocuklarının gözünü korkutacak kanun yoksa,belki de kanunu sokaklar koymalı...

26.05.2016

ülke dengesiz kaynıyor aq

26.05.2016

Doğru bir sen akıllısın, protesto yapanlar dengesiz değil mi ? Bu ülke de potansiyel tecavüzcü çok ne de olsa :)

TÜM YORUMLARI OKU (9)