Taciz İddiası: Araçla Ezip Sopalarla Dövdüler

 Sancaktepe’de bir şahıs, eşini taciz ettiği iddia edilen kişiyi araçla ezerek metrelerce sürükledi. Yaşanan olay sonrası adrese gelen genç kadının akrabaları ise yaralı şahsı sopalarla darp etti. Taciz şüphelisi ağır yaralanırken saldırgan koca tutuklandı.

Olay geçtiğimiz salı günü İstanbul Sancaktepe’de meydana geldi. İddiaya göre, Funda Yıldız isimli genç kadın bir süredir kendisini taciz eden şahısla sokakta karşılaştı. Genç kadın, bulunduğu noktayı canlı konum atarak eşine bildirdi. Verilen adrese gelen adam sürücüsü olduğu araçla taciz şüphelisi şahsa çarparak metrelerce sürükledi. 

Yaşanan olay sonrası adrese gelen genç kadının akrabaları yaralı şahsı sopalarla darp etti. Taciz şüphelisi ağır yaralanırken saldırgan koca cezaevine gönderildi. Yaşanan korku dolu dakikalar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İşte o görüntüler 📹

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR
09.09.2022

Tepki alacağım biliyorum ama bunu bir kadın olarak yazıyorum. Böyle olmaz. Herkes kendi asaletini sağlarsa burası orman kanunlarının geçerli oldupu bir ülke olur. Burada devletin tacizle ilgili cezaları arttırması gerekli müdahalenin yapılması gerekir. Bende haberi ilk okuduğumda oh iyi olmuş şerefsize dedim ama sonra biran düşününce. Eğer herkes bu şekilde kendi adaletini sağlasa ve sağlayana herhangi bir ceza verilmese bu sefer ben gıcık oldupum komşuma hocama arkadışama öğrencime beni taciz etti deyip zarar verebilirim. Burada devletin bu konuda birşeyler yapmasıngerekir

09.09.2022

Bu düşünce neden tepki alsın ki? Herkes cezaların ve caydırıcılığın artmasını istiyor zaten. Böyle olmadığı için insanlar kendi adaletini uyguluyor. Yine de devletin bazı uygulamaları mevcut. Mesela şu KADES uygulamasını yükleyip, kocasını aramak yerine polisi çağırabilirmiş. Kötü yorumlar olsa da genel olarak polislerin hızla geldiği söyleniyor.

09.09.2022

Koca aşırı tepki göstermiş. Öldürmeye teşebbüsten ceza alabilir. İnip bir güzel dövse daha iyiymiş. Ezilen sapığa da hiç acımadım.

09.09.2022

uğraşmak istememiş kim uğraşcak kavgayla karşı taraftan ne çıkacağı belirsiz belki silahı vs arabayla dalmış işte mis gibi.

Pasif Kullanıcı
09.09.2022

saldırgan koca cezaevine gönderildi. eeee noldu şimdi korumak istediğin eşin yalnız kaldı (yıllar önce psikoloğum bana bu örneği vermişti )

TÜM YORUMLARI OKU (25)