Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Mehmet Ali Erbil'in Gelinim Mutfakta Programını Sunacağı Kanala Tepki Yağdı!

Son haftalarda taciz iddialarıyla epey bir gündemimizi meşgul eden Mehmet Ali Erbil, şimdi yeniden gündemde. Bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli programı sunacak olan Erbil'e ve kanala tepkiler yükseldi. 

Detaylar içeriğimizde;

Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda magazin gündemi Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'a attığı taciz mesajlarıyla çalkalanmıştı.

Bu ifşalardan sonra Mehmet Ali Erbil'den 'Benim telefonum asistanım elinde, o mesajları ben atmadım' şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Detaylara buradan bakabilirsiniz;

Şarkıcı Ece Ronay Mehmet Ali Erbil'e Ait Olduğunu İddia Ettiği Taciz Mesajlarını Tek Tek İfşa Etti

Bu yaşananların ardından da Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir ile bir video çekip uzlaştıklarını söylemişti fakat Ronay, bu görüntülere tepki göstermişti.

Bir süre sonra da Mehmet Ali Erbil, gazetecilerin taciz suçlamalarıyla ilgili sorduğu soruya İnsanın bazen böyle zaafları olabiliyor. Herkes beni böyle kabul etti konu zaten kapandı' şeklinde cevap vermişti. Yani bu iddiaları kabul etmişti.

Şimdi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her hafta sunucusu değişen Gelinim Mutfakta isimli programın bu haftaki sunucusu olan Mehmet Ali Erbil yeniden gündemde.

Tanıtımı buradan izleyebilirsiniz;

Bu tanıtımın ardından da hakkında taciz iddiaları bulunan Erbil'e program sundurulması kullanıcıları epey sinirlendirdi. İnsanlar kanala tepki gösterdi.

@fatmanurz_

@AkcalSelin

@vilicporsin

@PuCCaa

@yasiyozsormayin

@sistrahelena

@thelateadopter1

@sekfobidetected

@FarajT_

Gerçekten nerede bir kötülük var bu ülke onu ödüllendiriyor! Başka bir açıklaması yok...Yorum sizin!

@baweraunnehir

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
30.10.2021

su civik dinazor nasil hala program yapabilicek ki!

30.10.2021

Bu adamı hiç sevmem, ne olduğu da ortadadır zaten. O yüzden tepkilerde bir problem görmüyorum. Bence de işi almamalı. Kimse de iş vermemeli. Yalnız birisi hakkında taciz "iddiaları" var diye o kişinin işinden olması oldukça sakıncalı yönlere evrilebilir. Ortaçağ'ın aforozu ve cadı avı ne ise SJW' lerin, feminazilerin bu "cancel culture" mevzusu da aynı şeydir. Allahtan ortalık Cro-magnon ayarında elemanlardan geçilmiyor da bu tiplerle birbirlerini dengeliyorlar. Yoksa olan bizim gibi spektrumun ortasında kalanlara olurdu. İşin ironik tarafı da zamanında bu herifi sevenler de gene aynı politik yönelimlere sahip tiplerdi.

30.10.2021

gelinlerle owww yeahh show yapacak. işi biliyor kereta

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ