Taciz İddiaları Yüzünden İptal Edilmişti! 'Good Omens' Dizisi İçin Son Karar Verildi

Michael Sheen ile David Tennant'ın başrolde oynadığı 'Good Omens' dizisinin üçüncü sezonu iptal edilmişti. Şimdilerde Prime Video dizisinden yepyeni haberler var. Detaylar içerikte!

Neil Gaiman'ın yarattığı ve başrollerinde Michael Sheen ile David Tennant'ın oynadığı 'Good Omens' dizisinden yeni haberler var.

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda dizinin senaristi ve uyarlandığı romanın yazarı Neil Gaiman, birden fazla kadını taciz etmekle suçlandığı için üçüncü sezon yapımı durdurulmuştu.

Dizinin hayranları ise buna çok tepki göstermişti. Zira 'Good Omens'ın üçüncü sezonunu heyecanla bekleyen pek çok kişi vardı. Ayrıca hayranların öfkesi haklı olarak Neil Gaiman'a yönelmişti.

'Good Omens' ile ilgili yeni habere gelince, Prime Video tarafından askıya alınan üçüncü sezon film olarak çekilecek ve platformda yayınlanacak.

Haberi alan sosyal medya kullanıcılarının bazıları bu habere seviniyor. Bazıları da 2-3 saatlik bir filmle hikayenin geçiştirilecek olmasına kızıyor. Siz 'Good Omens' hakkındaki bu habere ne diyorsunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Kurtlar Vadisi: Hogwarts Gelir mi? Harry Potter Oyuncusu Emma Watson'ın Türkiye'ye Geleceği Söylendi
Ben Robot, Sen Robot, Biz Robot! Will Smith Başrollü Filmin Yönetmeni Elon Musk'ı Hırsızlıkla Suçladı
25 Dakika Dayanabilmiş! Dünyaca Ünlü Yönetmen 'Joker: İkili Delilik' Filmini Yerden Yere Vura Vura Bitiremedi

Popüler İçerikler

Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!
YORUMLAR
18.10.2024

Ne filmi ya :( Kardeşim mesleğinizde iyiyseniz sapıklık yapmayın, sapıksanız sanatla uğraşmayın. Bu kaçıncı sapık erkekten dolayı iptale dilen dizi!

18.10.2024

Bülent Ersoy'la başka bir sanatçı program yapıyordu. Adam program bitince açıklama yaptı. Bülent Ersoy herkese saygısızca davranıyordu, sezon bitene kadar bekledim çünkü bizim programımızda birçok kişi çalışıp eve ekmek götürüyordu dedi. Siz bu tür işlerde üst noktadaysanız sizin ahlaksızlığınız o kadar kişiyi etkiliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ