Taciz Edildiği Şehir Magandaları Tarafından Darp Edilen Motorlu Adam

İstanbul'da gerçekleşen olayda, motorlu adama önce sinyal ile taciz edildikten sonra benzinliğe doğru geçmesi için araç içinden el ile hareket yapılıyor. Daha sonra benzinlikte durunca 'Neden beni taciz ediyorsunuz?' sorusunu soran motorlu adam herkesin içinde üç kişi tarafından saldırıya uğruyor.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
12.12.2016

Şu "motor" olayını düzeltin önce. Motosiklet. "R" de yok arada. Adamın altındaki Scooter değil. En kötü ihtimal 250R. Hız limiti neyse altına düşmemek şartıyla şeridi ortalayıp gidebilir. Seninle aynı vergiyi öder, senin araban kadar benzin yakar. Hatta senin araban kadar değeri vardır aracının. Sağdan kenardan gitmek zorunda değil. Her sorunu böyle çözmeye kalkarsan birgün ciğerine 5 cm çakı sokar en ummadığın bebe. İstanbul motosiklet kulübü sanırım konuyu değerlendirir. Motosiklet kullanıcıları (kuryesi, pizzacısı dahil) birbirine sahip çıkar. Adı olmayan bir dayanışmadır iki teker.

12.12.2016

1 kişiye 3 kişi aferin orospu çocukları aferin, delikanlısınız ya amk bebeleri aferin size, çekmiş altına baba parasıyla bmw sini, güya sol şeritten giden motorcu yol vermedi diye iner inmez "sen hayırdır olum" diyor amk veledi zinası... Ulan çocuk kibar ve haklı bir şekilde neden beni taciz ediyosunuz diye sormuş, sizin ben aldığınız nefesi sikiyim insan değilsiniz orospu çocukları...

13.12.2016

Sen hayırdır oglim diyen ağzını, soyunu, sopunu sikeyim amk doğulu dızosu seni. Tek başınayken millete ağız burun eğerler,kuyruğunu kıstırırlar, kalabalık olduklarında erkeklikleri tutar bu kekoların. Aq doğulu davarları sizi.

TÜM YORUMLARI OKU (40)