T24 Rapor Sonuçlarını Paylaştı: "Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Bulundu"

T24, ürünlerinde domuz eti tespit edilen ünlü köfte restoran zincirinin Köfteci Yusuf olduğunu duyurdu. T24'ten Cengiz Anıl Bölükbaş imzasıyla yayınlanan haberde rapor sonuçları da yer aldı. Habere göre, 27 Şubat ve 7 Mart'ta alınan köfte ve döner numunelerinde domuz eti bulundu.

Kaynak: T24- Cengiz Anıl Bölükbaş

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2 Ekim'de açıkladığı taklit ve tağşiş ürünler listesi sonrası büyük bir tartışma başlamış durumda. Etlerinde domuz eti bulunan bir köfte zincirinin adını mahkeme kararıyla gizlettiği iddiasıysa gündeme bomba gibi düşmüştü.

Söz konusu durum sonrası sosyal medyada Türkiye'nin en büyük köfte zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf hedef alınmaya başlandı. Şirket ise sessizliğini korumaya devam ediyor.

T24’ün ulaştığı belgelere göre ise Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimlerin ardından ürünlerinde domuz eti çıkan firma Köfteci Yusuf.

Kaynak

Söz konusu haberde numunelerin 27 Şubat ve 7 Mart tarihlerinde alındığı belirtiliyor. İncelemeler pişmiş köfte eti ve dana eti dönerinden numune alınarak yapıldı.Pişmiş köfte etinden 300 gram, dana eti dönerinden 400 gram numune alındı. Raporlara göre her iki üründe domuz eti tespit edildi.

T24'ün Köfteci Yusuf'ta domuz eti tespit edildiği iddiasıyla paylaştığı rapor sonuçları 👇

👇

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Gündem Yaratan İddia Sonrası Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Domuz Eti Açıklaması: "Gerçeği Yansıtmıyor"
Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!

Popüler İçerikler

Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
YORUMLAR
09.10.2024

ulan bir saat önce bakanlık yok öyle bir şey dedi....beklenen ödeme mi gelmedi hayırdır bu nasıl geri vites

09.10.2024

Bakanlığın yok dediği olay resmi gazete yayınlanan domuz etini tasnif eden yönetmelik. Böyle bir tasnif yok dedi. Köfteci Yusufla ilgili değildi açıklama.

Mesai arkadaşlarım kaç kere ısrar etti yemek söyleyelim buradan diye istemedim. Bildiğim yerden tavuk eti yemek bilmediğim yerden domuz eti yemekten iyidir. Öven,yiyen, reklamını yapan arkadaşlara afiyet olsun.

09.10.2024

Ne mübarek insan helal olsun Akepe li Yusuf'a. Müslümanın müslümana attığı kazık bitmiyor, gidin de adamı hamburgerci de protesto edin. Neleri yemedik ki domuz eti en büyük çıkmazımız olsun. Sermayene göre 3 kuruş cezayı öde sonra yine devam din kardeşim.

09.10.2024

Günün anlam ve önemine binaen :D https://www.youtube.com/watch?v=xIYvl5F6l3o&ab_channel=CenkErdemTV

TÜM YORUMLARI OKU (49)