Susamam Parçasında Yer Alan Rapçi Defkhan, Suç Duyurusunun Ardından Projeden Ayrıldığını Açıkladı, Eleştirilerden Kaçamadı

'Arkadaşlarımı seviyorum sadece siyaset sevmiyorum.'

Geçtiğimiz günlerde 18 rap sanatçısının bir araya gelip yayınladığı "Susamam" isimli parça gündeme bomba gibi düşmüştü.

Şanışer ve Birçok Rap Sanatçısının Ortak Çalışması Olan Susamam Şarkısını İnceledik!

Şarkıdan 'rahatsız' olan bir kişi de kadına şiddet, hayvan hakları, doğa, trafik gibi konularda yaşanan sorunlarla ilgili sözler içeren 'Susamam' şarkısında bulunan rapçiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

'Susamam' Şarkısında Yer Alan 18 Rapçi Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu

Suç duyurusunun öğrenilmesiyle birlikte şarkıda #Gurbet etiketiyle yer alan Defkhan, aldığı bir kararla dinleyicileri şaşırttı.

Defkhan, Twitter hesabından parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile parçadan ve projeden ayrıldığını açıkladı.

@gulayturkmen

@BukucuSogan

Defkhan da bu eleştirilerin ardından "Parçada bulunan arkadaşlarımı seviyorum sadece siyaset sevmiyorum" açıklamasını yaptı.

Alınan bu kararla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR

Ya burası cidden nasıl bir ülke oldu? İyice b.kunu çıkarttınız artık, öncelikle bu arkadaşa iki kelam lafımı söylemek istiyorum, birader sen gerizekalı mısın şarkının sözlerinden illa bi yerden tepki gelecek illa iki çomar çıkıp bunu eleştirecek. Sanki paşam bunların hiç farkında değildi, baktı "siyasi" olarak üstüne gelecekler bi reis gibi "kandırıldık" demediği kaldı mk. İkincisi de şu parçayı şikayet eden beyin yoksunu elemana, burası nasıl bi ülke oldu ki böyle şarkıda, hayvanlara eziyet edilmesin, kadına şiddet/tecavüz olmasın ne biliyim doğanın mkdunuz artık bilinçlenin biraz insan olun derken mi bu şerefsiz çomarın zoruna gitmişte suç duyurusunda bulunmuş? Nasıl insanlar oldunuz mk, nasıl bi mide, nasıl bi vicdan var ulan bunlarda. Bir yılda onlarca kadın tecavüze uğrayıp, öldürülüyor. Onca çocuk tacizi oluyor, sokak hayvanı katlediliyor sırf eğlence olsun diye, doğanın falan zaten mkdunuz hala siyaset diyorlar.

Pasif Kullanıcı
18.09.2019

Ağzına sağlık kardeşim.

Pasif Kullanıcı
18.09.2019

kadına şiddet,hayvana şiddet,doğa katliamı,adaletsizlik den bahseden bir şarkıya siyasi deniliyorsa zaten olay orda bitmiştir ...Ülkenin durumunu anlatmak ,ülkeyi yönetenleri pardon yönetemeyenleri eleştiri manasına getirildiği için olay siyasete girdi..Çomarın biri savcıya şikayet etmiş,sebebi ne çok merak ettim..

01.07.2020

Bizi yönetenler çağ dışı dinazorlar. Tabii, siyasi değil , Hakaret özgürlüğü var.

18.09.2019

Ceza dinleseydin keşke be koçum. Bak abin sana söylemiş sanki; "Altına bez al sana test / İki kere iki Ceza eder net / Birikiminiz ile bir bardak bile dolmaz öğrenebildin mi veled?/ Rap harekettir ve de politiktir /Bunu hazmedemiyor isen HAS**KTİR!"

01.07.2020

Herkesin felsefesi. Adam diyor ki : piyasada onca politikacı varken neden hala çocuklar ölüyor ? çünkü hepsi yatıyor. Politikanın tek yaptığı bizi bölmek Defkhan: Türküm ve müslümanım yeter.

TÜM YORUMLARI OKU (92)