Survivor Yusuf'un Asena'ya Ağza Alınmayacak Sözler Söylemesi Acun Ilıcalı'yı Çıldırttı

Survivor 2023 kaldığı yerden hızla devam ediyor. Günler geçtikçe ve yarışmanın sonuna yaklaşmaya başlandıkça, Survivor olma hayaliyle adaya giden isimlerin mentaliteleri de çökmeye başlıyor. Açlık, sıcak, yorgunluk ve sevdikleri herkesten uzak olmaları ile sinirlerine artık hakim olamayan yarışmacılar birbirlerine sataşmaya başlıyor. Bu olaylardan biri de dün akşamki bölümde Yusuf'un, oyun esnasında Asena'ya 'Kemik vereceğim, dişlerini sökeceğim' şeklinde tehditler yağdırması oldu. Acun Ilıcalı bu duruma son derece öfkelenerek acil durum konseyi düzenledi.

Survivor 2023 kaldığı yerden devam ediyor. Uzun yıllardır düzenlenen en zor Survivor olduğu başlangıçtan itibaren söylenirken, yarışmacıların hem fiziksel hem de zihinsel stabilliklerini sağlamaları günden güne daha da zor bir hale geliyor.

Biliyorsunuz ki yarışmadan kendi isteğiyle ayrılan ya da sakatlığı yüzünden ayrılmak zorunda olan pek çok isim olmuştu. Bunun yanı sıra artık diskalifiyeler de başladı.

Gönüllüler takımından Merve; Asena ile kavga etmesi, arkadaşlarının hakkını yemesi ve bilerek oyun kaybetmesi sebepleriyle bu hafta başında diskalifiye edilmişti.

Böyle durumlara tahammülü olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı'yı kızdıran bir olay daha yaşandı.

Dün akşam yayınlanan bölümde ödül oyununu kazanmak isteyen yarışmacılar canla başla parkura çıktı.

Ödül oyununda Halil'e karşı kaybeden Yusuf, atış yaptığı esnada benchten kendisine seslenen takım arkadaşlarını engelleyen Asena'ya ağza alınmayacak sözler söyledi.

Oyunu kaybetmesi ile sinirlerine hakim olamayan Yusuf tehditler ve hakaretler savurmaya başladı. "Göreceksin sen, seninle hesaplaşacağım. Sana kemik vereceğim dişlerini sökeceğim senin."

Asena'nın "Ben şimdi bu adamın üzerine gideceğim ben suçlu olacağım." demesi Yusuf'u daha da delirterek, "Yanlışı sen mi bana öğretiyorsun? Beni karşına alma." dedirtti.

Asena ise bunun karşılığında Yusuf'a, 'Senin benim hayatımda ne yerin var ki seni karşıma alayım Yusuf?' sorusunu yöneltti.

Yusuf'un sözlerine sinirlenen Asena durumu yetkililere bildirdi. Yusuf ise bu ağır sözleri ortaya söylediğini açıkladı. Yarışmanın sunucusu Murat Ceylan ise bu duruma sessiz kalmayarak, Acun Ilıcalı'yı haberdar edeceğini bildirdi.

Murat Ceylan, 'Yusuf oyunu kaybettikten sonra ne dedin?' diye sorunca, Yusuf, 'Sinirlendiğimde çıkan kelimeler benim kendi hatam ama bir isme bir kişiliğe değil. Onlara asla söylemedim. Mavi takımdan kimsenin kişiliğine söylemedim.' dedi. 

Murat Ceylan ise, 'Hatalısın, benim gözümde. Hiçbir yarışmacı bir diğerine bu tip ithamlarda bulunamaz. Oyuna diyorsun, başka bir şeye diyorsun. Ekranda görünen öyle görünmüyor. Bu iş burada bitmedi. Ben Acun ağabey ile paylaşacağım bunu .Bu yaşanan gerçekten çok üzücü' ifadelerine yer verdi.

Yusuf ise oyun alanından uzaklaşmaya başladı. Kendisini çeken kameramana, "Götür beni buradan. Ben oyuna falan gelmek istemiyorum. Yalvarıyorum. Kimden izin alıyorsak alalım. Bitti." ifadelerini kullandı.

Yusuf'un bu olayı sonrasında Acun Ilıcalı tarafından acil durum konseyi toplandı. Yusuf konu hakkında, "Şuurumu kaybettim. Neler söylediğimi bile hatırlamıyorum. Sinirimi, öfkemi nereden çıkartacağımı bilemedim." dedi ve ardından özür diledi.

'Şuurumu kaybettim. Neler söylediğimi bile hatırlamıyorum. Sinirimi, öfkemi nereden çıkartacağımı bilemedim. Herhangi bir muhatabı yok. Benim sorunum kendimle. Kaybetmeye tahammülüm yok.'

Yusuf'un söylediklerinin muhatabının Asena olduğunu düşünen Acun Ilıcalı ise, "Karşı taraftan Asena bağırarak seni şaşırtıyor. Sen Asena bağırınca şaşırıyorsun, hata yapıyorsun, deliriyorsun. Çılgın hareketler yapıyorsun, saydırmaya başlıyorsun, hakaretlere başlıyorsun, yüzüne söylemiyorsun." diyor.

'Asıl kafanı karıştıran Asena. Asena'da 'Bana mı söylüyorsun?' deyince 'ortaya' diyorsun. Sen burada birine konuşuyorsun. Onu dolduramıyorsun haklı olarak. Bizim açımızdan asla kabul edilebilir şeyler değil. Seninki 3 dakika falan sürüyor.'

Bu durumun bir yaptırım olmadan geçilemeyeceğini belirten Acun Ilıcalı, Yusuf'a 4 ödül cezası verdi. "Bundan sondaki 4 ödülden yararlanmayacaksın. Ekip olarak toplantı yaptık, kendi kendimize şöyle karar verdik. Bunu kabul ederse ve muhatabından özür dilerse 3 ödül cezası verelim dedik."

Hatasını kabul edip Asena'dan özür dilerse ödül cezasının 3'e indirileceği açıklandı. Fakat Yusuf'un gerçekçi konuşmaması üzerine cezanın 4 olmasına karar verildiği belirtildi.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalıyı Öfkelendiren Yarışmacı Belli Oldu: Survivor Merve Neden Diskalifiye Edildi, Ne Yaptı?
Survivor'da Fenomenler Bir Bir Gidiyor! Elanur'un Ardından Alper'in Elenmesine Gelen Yorumlar

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
13.04.2023

Kurgu

13.04.2023

yuh

13.04.2023

Ne oldu atamadınmı? Reyting düşmesin korkusu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ