Survivor Yarışmacısı Eser West'in Cengaver Paylaşımlar Yapan Eski Karısı: Maaxx West

Eser West'i artık çoğumuz tanıyoruz. Eskiden 'Kısmetse Olur' evindeki damat adaylarından biriydi, daha sonra ise Survivor Gönüllüler ekibinde yer aldı. Biz onu tanıyoruz ama eski karısından haberimiz yoktu. Doğrusu kendisini görünce biraz şaşırmadık da değil.

"Kısmetse Olur" evi, bildiğiniz gibi dünyadaki en gizemli evlerden bir tanesi. İçeride neler olup bittiğini anlamaya çalışırken delirenler bile var.

Fakat bu evden çıkan güzel hikayeler de var. Mesela Eser West ve Cansel Çördük çifti gibi. Halk oylamasıyla birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmediler ama birliktelikleri tam gaz devam ediyor.

Ancak arada kulağımıza çiftin arasının bozulduğu haberleri de gelmiyor değil. Örneğin Hande Yener'in 44. doğum günü partisinde böyle kavga etmeleri gibi...

Çalkantılı ilişkileri devam eden ikilinin arasına Dominik girdi. Çünkü biliyorsunuz, Eser West yeni Survivor yarışmacılarındandı. Ancak yarışma şartlarına dayanamadığı için adaya veda etti.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
17.02.2017

Madem öyle bu Eser WEST neden eski karısının soyadını kullanıyor? Utanmadan kadının soyadıyla evlilik programında eş aramış hahaha

Pasif Kullanıcı
18.02.2017

Hiç bu şekilde düşünmemiştim...

18.02.2017

O değil de Edward scissorhands dövmesinin muhteşemliğini farkedenler ?? Bayıldım lan :D

18.02.2017

tam onu yazacaktım bayıldımmm

18.02.2017

Gerçek soyadı Çakmakçı. West, Amerikalı eşinin soyadı. Eser Çakmakçı'nın annesi Amerikalı. Bu adam aslında futbolcu falan filan.. Bu arada kadın çok çirkin. Yılan-timsah karışımı bir şey. Evlerden ırak.

TÜM YORUMLARI OKU (21)