Survivor Yarışmacısı Buse Plan'ın Ebrar Karakurt'la Olan Bağlantısını Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

Ekranların fenomen yarışması Survivor, bomba gibi bir kadroyla nihayet başladı. Yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada fırtınalar estiren program yarışmacılarıyla da dikkat çekmeyi başardı. O isimlerden biri de ünlüler takımında mücadele eden fenomen Buse Plan oldu. Plan'ın voleybolcu Ebrar Karakurt'la olan bağlantısı ise duyanları çok şaşırttı.

Heyecanla beklenen Survivor 2023 nihayet 15 Ocak günü sezona bomba bir giriş yaparak başladı. Yarışma başlamadan önce yarışmacıları açıklayan Ilıcalı, bu sezonun diğer Survivor yarışmalarına göre daha farklı geçeceğini bizlere hissettirmişti.

Pazar günü yayın hayatına başlayan yarışma her zamanki gibi ilgiyle izlendi. Fenomen isimlerin de yer aldığı program daha ilk günden sosyal medyada da fırtınalar estirdi.

Survivor 2023'ün yarışmacıları da dikkatleri çekti tabii. Ampute sporcu Barış Telli, Tunga, Berdan Mardini, Ümit Edim gibi isimler şimdiden konuşulmaya başlandı.

O isimlerden biri de Ünlüler takımında mücadele etmeye başlayan fenomen Buse Plan... Birçoğunuz belki onu tanımayabilir fakat Plan'ı aslında biz fenomen olmasının dışında özel hayatıyla da gündemimize taşımıştık.

Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl sık sık voleybolcu Ebrar Karakurt ve eski sevgilisi İmge'yi konuşmuştuk. İkili, çağ dışı yorumların hedefi olmuştu.

Aylar sonra da Karakurt ve İmge ilişkilerine son vermişti. Bu üzen ayrılığın ardından İmge yeni bir aşka yelken açmıştı.

İmge, TikTok fenomeni Devin ile yeni bir ilişkiye başlamıştı hatta İmge ve Devin göndermeli, laf sokmalı TikTok videolarıyla gündem olmuştu.

Size burada detayları anlatmıştık:

Ebrar Karakurt, Eski Sevgilisi İmge ve Devin Arasındaki Laf Sokmalı Kaotik Aşk Üçgeni Ağzınızı Açık Bırakacak

Devin'le bir süre aşk yaşayan İmge, fenomen ve Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan'la da aşk yaşadı.

Birlikte TikTok videoları da çeken çiftin yaptığı her paylaşım da o süreçte dikkat çekmişti.

Tabii bu aşk da uzun sürmedi... Buse Plan Dominik yolunu tutarken İmge'yle de ayrıldığı öğrenildi. İkili birlikte oldukları fotoğrafları kaldırdı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kudurtmaya Devam! Ebrar Karakurt, Kendisine Yapılan Çirkin Yoruma Verdiği Cevapla İçimizin Yağlarını Eritti
Bitin Artık! Milli Voleybolcumuz Ebrar Karakurt'a Sosyal Medyada Yapılan İnsanlık Dışı Yorumlar

Popüler İçerikler

Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
YORUMLAR
17.01.2023

Ooooofff hay Ebrar ınızın taaaaaa... ya kusucam artık. Eşcinsel ucube diye yer gök Ebrar! Ulan takımın gerisine haksızlık bu iki de bir Ebrar haberi yumurtlamak bu ne yaa! Gram sorunum rahatsızlığım yoktu midem bulanmaya başladı Ebrarlara artık

16.01.2023

Sana ne ne olduğundan yarram sen kendin hayatına bak

17.01.2023

İmge'ye bak sen erkeklerden çok karı götürüyor walla... arayıp kıza taktik fln mı sorsanız napsanız...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ