Survivor Yarışmacısı Aysu Keskin'in Instagram'da Canlı Yayın Açması "Elendi mi?" İddialarını Gündeme Getirdi!

Her gün farklı bir kaos izlediğimiz Survivor All Star 2024 sezonunda sevilen yarışmacı Aysu Keskin'in Instagram'da canlı yayın açıp kapaması 'Aysu Keskin elendi mi?' iddialarını gündeme getirdi.

Bildiğiniz gibi Survivor All Star 2024, her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Kaosların ve tartışmaların hat safhada olduğu bu yıl oldukça olaylı geçiyor!

En sevilen yarışmacıların bir arada olduğu bu sezonun izleme zevki de oldukça yüksek. Ancak bunda ortalığın sürekli karışıyor olmasının da payı yok değil.

Eğer izliyorsanız zaten olaylara hakimsinizdir. Bu sezon kavga ya da kaos olmayan neredeyse hiçbir bölüm yok desek yeri.

Hatta hatırlarsanız geçtiğimiz bölümde Poyraz, Dominikli bir ailenin evine girip yiyecekleri ve içecekleri bir çuvala doldurarak çalmıştı.

Geçtiğimiz saatlerde ise Survivor'un sevilen yarışmacılarından biri olan Aysu Keskin hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

@sampihan isimli bir sosyal medya kullanıcısı Aysu Keskin'in Instagram profilinde dolaşırken Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti.

👇🏻

@sampihan isimli sosyal medya kullanıcısının bu iddiası Aysu Keskin'in yarışmadan elenip elenmediğini de sorgulattı.

Sizce Aysu Keskin yarışmadan elenmiş olabilir mi? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Show TV'nin Sevilen Dizisi Kızılcık Şerbeti'nde İki Bomba Ayrılık!
Survivor'ın Gözde Sunucusu Murat Ceylan Uğruna Ünlü Oyuncu Dayanamadı, Dominik'e Gitti
Tüm Yılanlıkları ve Saflıklarıyla 12 Burcu Sembolleyen Bahar Dizisi Karakterleri

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
12.03.2024

Ne avel bir kız ya

12.03.2024

elenirse ekime elenmezse s!k!m3

instagramın bugu bu

14.03.2024

sema nında yanında kaldıkları bölgede iş yapan ,hızını çoğu parkur da arttırdığı zaman atışı da iyi olduğundan sayı alabilen, isterse teknoloji, bilim yapıp ,sinemada sorunları anlatıp çözebilen, ileriyi düşünebilen ama deprem ve kök hücreden organ üreterek ölümsüz olma, varolan karşı cinsi cezalandırma gibi konuları düşünen, devlet bazen yetişmiyor, her işi tek yapamayabilir kişi bunu da düşünen bu yüzden parkurda çok öne çıkmayan ,temiz biri Aysu.Şu an ortada olan karşıdaki iyi insan ÖZGÜR ve yedekten gelen NEFİSEYE bırakmasın orayı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ