Survivor Uğurtan Dora Kimdir? Uğurtan Dora Nereli, Kaç Yaşında?

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de gönüllüler takımda yarışan Uğurtan Dora! Survivor 2021'de 2. Eleme adayı olan Uğurtan Dora, 50'den fazla reklam filminde de rol almış. Peki, Survivor Uğurtan Dora kimdir? Uğurtan kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

Survivor Uğurtan Dora Kimdir?

Survivor Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Başarılı bir eğitim hayatı geçiren Dora, 2000 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olduktan sonra 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.

Uğurtan Dora, lisansını Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde tamamladıktan sonra, Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı, 2013-2018 yılları arasında özel bir firmada yönetici olarak görev aldı. ENKA, TOFAŞ ve  Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de olan Uğurtan Dora, 2000 yılından bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı