Survivor Tarihinde Aldığı Ceza Sayısı ile Rekor Kıran Yunus Emre'nin O Anları Montaj Hatasıymış!

Survivor'da konsey toplantısı sırasında yaşanan montaj hatası, Yunus Emre'nin cezası hakkında bir kafa karışıklığına neden oldu. Acun Ilıcalı, bu durumu netleştirmek için söz konusu anların tekrar yayınlanmasını talep etti. Ilıcalı, başlangıçta Yunus Emre'ye beş ödül cezası vermişti ancak yarışmacının sözlerinin ardından ceza değişti.

Yunus Emre ile Ogeday arasında yaşanan olaylar, sosyal medyanın da gündemine oturmuştu.

Yunus Emre'nin aldığı 8 oyun ve 8 ödül cezası, Survivor tarihine adını yazdırmıştı. Ancak bu süreçte bir montaj hatası yaşandı.

Acun Ilıcalı, montajdaki sorunu dile getirerek cezanın nasıl değiştiğini izleyicilere aktardı.

Aslen 5 oyun ve 5 ödül cezası alan Yunus Emre'nin kendini kontrol edememesi üzerine Ilıcalı'nın sinirleri gerildi.

Ogeday'ın ceza almadığını öğrenen Yunus Emre'nin, "Bir sonraki parkurda da ben ona temas edeceğim Acun abi" şeklindeki söylemi üzerine Ilıcalı, "Biraz daha söyle ne yapacaksın? Söyle ne yapacaksın bir duyalım hadi temasını da duyalım" diyerek tepkisini gösterdi.

Acun Ilıcalı, bu tehditkar tutum karşısında oldukça sinirlenerek "O zaman bu tehdidinden dolayı 8'e çıkarıyorum cezanı. 8 oyun ve 8 ödül cezası aldın" şeklinde kararını belirtti.

İlginizi çekebilir:

Kızıl Goncalar İtirafı, Müge Anlı'ya Tepki... RTÜK Üyesi İlhan Taşçı'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!
Esra Ezmeci'nin Ağzı Açık Kaldı: "Eşim Başkası ile Birlikte Olmamı Kabul Etti!"
Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu ile Özcan Deniz Meğer Yıllar Önce de Birlikte Oynamış!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
15.04.2024

Acun'un adaleti çok farklı. Mesela o konseyde Yunus Emre "sema neden diskalifiye oldu" gibisinden bir cümle söyledi. Acun da Sema'nın olayının ada içerisinde olduğunu, ada hayatıyla, parkur anını ayrı değerlendiriyormuş. Yani, adada yaparsa diskalifiye, parkur esnasında yaparsa adrenalinden kaynaklı olduğundan bahsetti. Ama atladığı nokta şu: Pascal parkurdayken diskalifiye olmuştu. Ogaday'a ceza vermemek için çok uğraşmış. Hatta örnekliyordu; bir futbolcu rakip futbolcunun maçtan sonra evine gidip onu darp ederse hapse girer, ama saha içerisinde darp ederse kırmızı kart görür diyordu. Buna göre bile Ogeday ceza almadı. Varın gerisini siz düşünün.

15.04.2024

hanginiz daha kötü bilemedim bu tinercimi? yoksa ogeday ve Yunus Emre mi biri küfür ediyor diğeri dövüyor Acun adaleti küfüre ceza veriyor vurana ses etmiyor. hırsız poyraz affediliyor calinani yiyen ve hırsızı öven cezasız kalıyor "hayal ettiğimiz adaleti" halife dağıtıyor birini öldürmeden seni diskalifiye etmiyecek Yunus devam

15.04.2024

kaçırmışım galiba tiner kullanan kim?

15.04.2024

Pek seyretmiyorumda bu çocuğa fazlamı yükleniyor nedir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ