Survivor Poyraz'dan Olay Sözler! "Burada Görmek İstemediğim İki Oyuncu Var"

TV8 ekranlarının oldukça sevilen yarışmacısı Survivor sık sık yarışmacılarının yaşadığı olaylarla gündeme geliyor. Finale kısa bir süre kala dün akşamki izleyicileri ekrana kilitleyen bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmedi. Mavi takımın oyuncusu Poyraz açtı ağzını yumdu gözünü, iki yarışmacıya oldukça öfkelendi. İşte detaylar...

Survivor Poyraz'dan Olay Açıklamalar

Survivor'da hemen hemen her gün dokunulmazlık için ter döken yarışmacılar, potaya düşmemek için mücadele etti. Dün akşam oynanan oyunun galibi Poyraz oldu ve bir ismi eleme potasına yolladı. Poyraz'ın ismi söylerken yaptığı açıklama ise herkesi şaşırttı.

'Survivor 2021' tüm heyecanıyla yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak Steven'ın veda ettiği yarışmada 9 Haziran akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel olarak yarışan yarışmacılar rakiplerini tek tek eledi.

Dokunulmazlık oyununu kazanan isim Poyraz oldu ve eleme potasına bir yarışmacıyı gönderdi. Kırmızı takımdan Batuhan ve Aleyna'yı potaya yollamayı düşündüğünü söyleyen Poyraz, 'burada görmek istemediğim iki isim' dedi.

"Burada Görmek İstemediğim İki Oyuncu Var"

Poyraz yaptığı açıklamada, 'Bu hafta stretejik düşünüyordum. Kendi takımımdan birini söyleyecektim ama bu oyundan sonra fikrim değişti. Burada görmek istemediğim iki oyuncu var. İnşallah diğer oyunları da kazanırsam aynı şekilde devam edeceğim' ifadelerini kullandı.

Poyraz'ın sözlerine sinirlenen ve ilk eleme adayı olan Batuhan, 'Potaya girmekten korkmuyorum, yanıma gelecek iki kişiyi de bekliyorum. Performansıma da sevenlerime de güveniyorum. Daha yolum uzun sonuna kadar burada kalacağım İnşallah' cevabını verdi.

Popüler İçerikler

"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!