Survivor Özgür'ün Eşinin Paylaşımı Akıllara "Elendi mi?" Sorusunu Getirdi!

Heyecanın asla son bulmadığı Survivor All Star'da eleme günü geldi çattı. Hakan, Sercan, Özgür ve Poyraz'ın yarışacağı düelloda kimin kaybedip Survivor'a veda edeceği henüz belli olmazken, Özgür'ün eşinin paylaşımı izleyenlerin kafasını karıştırdı.

Survivor All Star tam gaz devam ederken bu hafta erkeklerin eleme haftası oldu.

Sercan, Hakan, Poyraz ve Özgür'ün eleme adayı olduğu yarışmada dört yarışmacı Survivor'a veda etmemek için düelloya çıkarken, her yarışmacının çok güçlü olması heyecanı ikiye katladı.

Yarışmacıların başarı istatistiği açısından birbirine çok yakın olmasıyla her an herkesin elenebileceği Survivor'da çok heyecanlı bir düello bizleri beklerken, eleme adaylarından Özgür'ün eşinin paylaşımı kafaları epey karıştırdı.

Kırmızı takımın en güçlü yarışmacılarından olan Özgür'ün düellodan çıkmasına izleyiciler kesin gözüyle bakarken, eşinin Instagram'da yaptığı paylaşımla Özgür'ün elendiği düşüncesi ortaya atıldı.

Özgür'ün rahatsızlıklarını yazan ve "Kimse daha iyisini yapamazdı" yazan Tuğba Tetik izleyicileri birbirine düşürürken, söz konusu iddiaların doğru olup olmadığını düello sonrasında öğreneceğiz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Final mi Devam mı? Sevilen Dizi Sandık Kokusu'nun Akıbeti Belli Oldu!
Bahar Dizisinde Kimsenin Fark Etmediği Çekim Hatası İzleyicinin Dikkatiyle Gündem Oldu!
Zuhal Topal'da Adını Söyleyemediği Tatlıyı Duyduktan Sonra Kriz Geçiren Yarışmacı Ağızları Açık Bıraktı!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR

Nereden çıkartıyorsunuz elendiğini? Kadın destek mesajı yazmış işte. Bundan daha iyisini yapamazdı zaten. Bundan sonra kalsa da bizimdir gelse de bizimdir diyor. Gayet net

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ