Survivor Nagihan'dan Hikmet'e Övgü Dolu Sözler! ''Hikmet'i Keşke Bizim Takıma Alsak...''

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Haftanın son dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölümde ada konseyi yapıldı. Nefes kesici yarışmaların yapıldığı yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde Nagihan Karadere ve Hikmet arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu. Ünlüler takımında mücadele eden Nagihan Karadere  ''Hikmet'i keşke bizim takıma alsak...'' sözleriyle dikkat çekti. İşte detaylar...

Survivor All Star dün akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi. Ünlüler ve gönüllüler, son dokunulmazlık için zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı oldu. Survivor All Star'da haftanın 3. ve 4. eleme adayının belirlendiği konseyde ilginç anlar da yaşandı. Ünlüler takımında mücadele veren Nagihan'dan Gönüllüler'de yer alan Hikmet'e övgü dolu sözler geldi.

Son iki eleme adayının belli olduğu konseye Nagihan'ın sözleri damga vurdu. Başarılı yarışmacı, bayrak yarışına çıkamadığı için üzüldüğünü söylerken, takımlarındaki erkeklerin de atışlarda sıkıntı yaşadığını söyledi.

''Allah'ın Emri Peygamberin Kavli İle...''

Nagihan takımdaki erkeklerin hiç çalışmadığında şikayet ederken 'Hikmet'i biz alalım, takımdaki bütün erkekleri oraya verelim bence. Hikmet'cim gelir misin! Allah'ın emri peygamberin kavli ile seni bizim takıma istiyorum' dedi.

''...Hikmet'i İstiyorum"

Nagihan, 'Beyler sizle bir sorunumuz yok ama karşı tarafta Hikmet aşırı yetenekli olduğu için biz de erkeklerin bir şeyler yapmasını istiyoruz, balık tutsunlar. Karnımızı doyurabilmemiz için veya mental olarak bu gerekli. Hikmet'le ben bir adaya giderim gözü kapalı. 'Aç mı kalacağım, yağmur mu yağar?' diye düşünmem. Çok yetenekli, çok başarılı. Keşke bizim takımda olsa. Hikmet'i istiyorum' dedi.

''Sürgün Adasına Nagihan ve Hikmeti Tek Gönderelim"

Bu sözleri duyan Atakan 'Bence haftaya Sürgün adasına Nagihan ve Hikmeti tek gönderelim' dedi. Bu sözere karşılık olarak Nagihan ise; 'Niye sürgüne gidelim, başka ada yaparız kendimize değil mi Hikmet? Yarışlara oradan gider geliriz.' dedi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Survivor Nagihan Karadere Şampiyon Oldu mu, Ne Zaman Finale Çıktı? Nagihan Karadere Hangi Senelerde Yarıştı?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış