Survivor Nagihan, Acun Ilıcalı'nın Konseyde Çileden Çıkmasının Sebebini Anlattı

Survivor 2024'ün en unutulmaz olaylarından biri hiç şüphesiz Acun Ilıcalı'nın konseyde çileden çıkıp yarışmacılara bağırması olmuştu. Aramızda Kalmasın'a konuk olan Nagihan Karadere, o anların perde arkasını anlattı.

KAYNAK: Aramızda Kalmasın/TV8

Survivor 2024, SMS olmaması nedeniyle en olaylı sezonlardan biri olmuş ve Acun Ilıcalı dahi çileden çıkmıştı.

Yarışmacıların sürekli tartıştığı ve hatta fiziksel kavganın da olduğu Survivor'da, konseyler de bir o kadar gergin geçmiş ve Acun Ilıcalı, tartışmaların odak noktasındaki Nagihan'a adeta ateş püskürmüştü.

Yarışmacılara "Rahat durulmuyor mu bu programda, rahat mı batıyor? Ne istiyorsunuz?" diye defalarca soran Ilıcalı'nın o anları uzun süre sosyal medyada gündem olurken Nagihan, Ilıcalı'nın çıldırmasının perde arkasını ilk kez anlattı.

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın'a konuk olan Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın çileden çıktığı anlara şu sözlerle açıklık getirdi:

"Kafamı böyle eğdim o an var ya mikrofonumu çıkartıp yürüyüp gitmek istedim. Dedim adam herhalde kalp krizi geçirecek. Kafamı kaldırdığım an daha büyük bir kıyamet kopacak. Acun beyin şu hali tarihte yoktur."

"Acun beyin orada delirmesinin sebebi; Sercan çok komik bir arkadaşımız. Olmadık yerde olmadık espriler yapıyor. Tartışmanın üzerine herkes bırakıp gitti. Sercan dedi ki 'ben bu gidişle finali garantiliyorum' dedi. Biz kıs kıs gülmeye başladık. "

'Acun bey de o gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Sercan'ın söylemiş olduğu şakaya güldük. Acun bey o gülüşü görünce çileden çıktı. Acun bey dedim olayın gidişatına gülmedik Sercan'a güldük. Ondan sonra yumuşadı.'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

MasterChef Ayşe, Acun Ilıcalı'nın Kendisine Ev Aldığı İddiasına Yanıt Verdi!
Kapısındaki Duvara Yazdılar: Halk TV Programcısı Şule Aydın Tehdit Edildi
30 Yıl Önce Bırakmış! Müge Anlı'da Yıllar Önce Babası Tarafından Terk Edilen Kişi İçin Arama Çağrısı Yapıldı

Popüler İçerikler

Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!