Survivor İsmail'in Nişanlısı ve Annesi Arasında Yaşanan Kavganın Sebebi Sonunda Ortaya Çıktı!

Beklediğim gibi...

Geçtiğimiz günlerde Survivor'da iletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımından İsmail Balaban, annesiyle hiç beklemediği ve hepimizin de şaşkınlıkla dinlediği bir telefon görüşmesi yapmıştı.

İsmail'in annesi Ümmü Gülsüm Balaban, İsmail'in nişanlısı Gamze Atakan'la ilgili "Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. " demişti.

Bu ilginç telefon görüşmesinin ardından İsmail, ada konseyinde gözyaşları içinde üzüntüsünü dile getirmişti. Acun Ilıcalı, isterse nişanlısıyla konuşabileceğini söylese de o tekrardan annesiyle konuşmak istediğini söylemişti.

Buradan diğer detaylara ve İsmail'in ikizi Turan Balaban'ın olayla ilgili açıklamasına bakabilirsiniz;

Annesinin Nişanlısı Hakkındaki Sözlerini Duyunca Dünyası Yıkılan İsmail Balaban'ın Olayıyla İlgili Detaylar

Bugün yayınlanan programda İsmail’in nişanlısıyla yaptığı telefon görüşmesini izledik. Görüşmede Gamze Atakan, İsmail'i havaalanından yolcu etttiği için İsmail'in ailesinin rahatsız olduğunu söyledi. İsmail'in ailesi nişanlılık olayının bilinmesini istemiyormuş. Asıl problemler aslında buradan başlamış.

İsmail'in nişanlı olduğu bilinirse SMS oylarının etkileneceğini düşünmüşler. Aslında akrabaların da gazına gelmiş kadın.

Görüşmeyi buradan dinleyebilirsiniz;

Benim de tahmin ettiğim gibi çok büyük bir olay değilmiş. Tipik birçok evde yaşanacağı gibi dolduruşa gelen bir kaynanamız var.

O eş, dost, akrabalar da ne cinmiş arkadaş! Nişanlı olduğu bilinirse genç kızların İsmail'e oy atmayacağını falan mı düşünmüşler? Gerçekten garip...

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Annesinin Sözleriyle Öfkeden Deliye Dönen İsmail Balaban, Nişanlısı Gamze Atakan'a Bomba Göndermede Bulundu!

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
03.05.2021

Hiç şaşırtmadı, annesinin öldüm mahvoldum bilmem ne demesinden belliydi drama queen olduğu. Adam da bir tuhaf gerçekten velev ki böyle bir durum var nişanlını da tam olarak dinlersin, öyle kara verirsin hala anneme sorucam diyor. gamze kaç kurtar kendini bu aileden de adamdan da kaç kurtar

03.05.2021

Laflara bak "soktular beni burada yılan gibi" diyor bir de 😃😃. Gelini olacak kadını nasıl lekeliyor. Yazık valla, üç beş oy için girdikleri şekillere bak. Boşuna dememişler "kadının en büyük düşmanı yine kadındır" diye

02.05.2021

Bu adam ne kafasızmış yaa, cahil ailesinin peşine düşüp anneme sormam lazım diyor siktir git sor amk. Ailesi hele.. biz nişanı attık ne demek evlenecek olan siz misiniz ya

TÜM YORUMLARI OKU (55)