Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker Evleniyor Mu? Olay Sosyal Medya Paylaşımı...

TV8'in sevilen yarışması Survivor 2021 yarışmacılarından İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in ilişki yaşamaya başlaması gündeme bomba gibi düşmüştü. İsmail Balaban'ın yarışma esnasında nişanlısıyla yaşadığı problemler uzun bir süre medyada konuşulmuştu. İlayda Şeker ile yaşadığı aşkta bir dargın bir barışık ikilinin sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlaması üstüne evlilik iddiaları ortaya atıldı. Peki İlayda Şeker ve İsmail Balaban evleniyor mu? İşte detaylar...

Survivor 2021'e damga vuran yarışmacılardan İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in program sonrası aşk yaşamaya başlaması sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Bir süredir ayrılık iddialarıyla konuşulan ikilinin sosyal medya paylaşımları akıllara 'evlilik mi geliyor?' sorusunu getirdi. İşte detaylar...

Evlilik Ne Zaman?

'Survivor' yarışmasından sonra aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker ve İsmail Balaban'ın ilişkisi doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ailesinin yanına Nevşehir’e giden İlayda Şeker, sevgilisi İsmail Balaban’ın hasretine dayanamayıp rotasını Antalya’ya çevirmişti. Bu hareketiyle çok konuşulan İlayda Şeker, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı.

Bir takipçisi İlayda Şeker’e, “Düğün ne zaman?” diye sordu. Her fırsatta İsmail Balaban’ın memleketi Antalya Akçay’a giden İlayda Şeker bu soruya şu cevabı verdi: 

''Arkadaşlar, bilmiyorum farkında mısınız? Ben Antalya'da yaşıyorum. Sizce neden?''

Kendimi Elmalı Akçay'da Görüyorum

Bir başka takipçisi Şeker’e “5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?” diye sordu. İlayda Şeker, bu soruya verdiği cevapla dikkat çekti. Takipçisinin sorusuna “Elmalı Akçay’da görüyorum” cevabını veren İlayda Şeker, evlilik iddialarını alevlendirdi.

İşte İlayda Şeker'in O Yanıtları

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker İlişkisinde Sıcak Gelişme! "Ailesinden Ayrılıp Pehlivan'a Koştu..."

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
08.12.2021

Gelen gideni aratır derlermiş Kaynana, emin ol anlayacaksın. Oysa ne kadar efendi tatlı bir kızdı Gamze. Yol yakınken kurtardı kendini çok daha iyilerine gerçek anlamda layıksın Gamze.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ