Survivor'dan Sonra Amerika'yı Fethediyor! Turbo Turabi, The Challenge-War of The Worlds Yarışmasında Fırtınalar Estiriyor!

Turabi Çamkıran, şu sıralar Amerika'nın en ünlü ve en zorlu yarışması olan The Challenge-War of the Worlds'de fırtınalar estiriyor!

Gelin yarışmanın detaylarına ve Turabi'nin son durumuna bir göz atalım!

İşte Turabi bey hırsını alamamış olacak ki bir de Amerika'yı fethedeyim demiş ve geçtiğimiz aylarda Amerika'nın en ünlü yarışmalarından birine katılmıştı.

MTV'de yayınlanan The Challenge-War of The Worlds yarışmasında Türkiye'yi temsilen giden Turabi, orada da fırtınalar estiriyor desek yeridir!

Öyle ki arkadaşları da direkt bunu fark etmiş...

Bakalım, eğer Turabi bu yarışmada da şampiyon olursa 1 milyon dolar kazanacak...

Gerçi kazanmasa bile inanılmaz bir deneyim olmuş olacak onun için...

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
11.03.2019

herifi zerre sevmem ama bir kaç Amerikalıya aha bu Turkey neredeymiş diye gogıldan baktırdıysa yeter benim için

11.03.2019

Tarzlarını söylemlerini sevmesem de Abd'de ki yarışmaya kadar gitmiş azimli adam umarım başarılı olur. Üç yıl önce falan aynı spor salonuna gidiyorduk njoy, duştan çıktım arkadaşlar heyecana gelmiş turabi burada diyor, turabi kim ne demek istiyorlar falan derken yine geyiğe sarmışlar diyip s.turabinizi demiştim adam üç dört metre arkamdaymış. Aylarca bakışlarından kaçarak spor yapmıştım :( :P Başarılar striptz kralı..

11.03.2019

Sızdırılan bilgiye göre de birinci oldu zaten. 1 ay önce sızdırılan sıralama ilk 5 hafta itibariyle bire bir tuttu. Yani sonuç kesin. Bu arada izlemeden salak salak konuşmayın. Zerre sevmezdim ama omzunda türk bayrağı ile yarışması ve başarılı olması beni mutlu ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (36)