Survivor'dan Çekilmek Zorunda Kalan Turabi, Survivor All Star'da Ölümden Döndüğü Anları Teker Teker Anlattı!

Survivor All Star'a sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kalan Turabi Çamkıran, Survivor adasında ölümden döndüğü anları detay detay anlattı!

Biliyorsunuz ki daha önce Survivor şampiyonluğunu yaşayan Turabi Çamkıran, bu sene de All Star kadrosunda yer alan isimlerden bir tanesiydi.

Şampiyonluğa yürüyeceğini her fırsatta dile getiren Turabi, sağlık sorunları ile yarışmadan çekilmek zorunda kalmıştı hatırlarsanız.

Yarışmaya geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Turabi, kendisine gelen mesajlardan sıkılınca sağlık durumu hakkında oldukça detaylı paylaşımlar yaptı.

"Yarışmaya yoğun bakımdan çıkıp geldim" diyen Turabi yarışmaya geri dönmeyeceğini söyledi ve yaşadığı sakatlıkları teker teker açıkladı.

Son olarak yarışmada soğuk algınlığı kaptığını söyleyen Turabi, enfeksiyon nedeniyle neredeyse ölmek üzere olduğunu ve Acun Ilıcalı'nın kendisi için tüm imkanları seferber ettiğini de ifade etti.

Turabi Çamkıran, açıklamalarından laf sokmaları da eksik etmedi ve bir gün şampiyon olmak için mutlaka geri döneceğini söyledi.

Siz Turabi'nin açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Konusu Kendi Dizisine Benzetilmişti: Şebnem Bozoklu Bahar Dizisi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'un Son Pozları "Aman Pembe Görmesin" Dedirtti
Hugo'nun Tolga Abisi Tolga Gariboğlu'nun Yıllar İçerisindeki Değişimi Şoke Etti!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
07.04.2024

Bu ne kadar rahatsızlığı varmış böyle. Sporcu adam olunca dayanıklılığı sağlam oluyor demek. Maşallah diyeyim. Biraz da birileriyle ağız dalaşına girme yönü olmasa, daha iyi sporcu olabilir.

07.04.2024

Oğlum adama yazmayın kızlar mesaj atamıyormuş sizin yüzünüzden jdlfdlkjfkldjkfldjl Salın şu adamı da date'e çıksın :))))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ