Survivor'da Yunus Emre, Aleyna'nın Arkasından "Karım Seni Bekliyor" Dedi!

Survivor All Star'da olaylar bir türlü bitmek bilmezken, yakınlıklarıyla bilinen Aleyna ve Yunus Emre arasında yepyeni bir gelişme yaşandı. Eleme düellosuna çıkan Aleyna'nın arkasından 'Beria havalimanında seni bekliyor' diyen Yunus Emre ekran başındaki herkesi şaşırttı.

Survivor yarışmacıları Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık gündemden düşmek bilmiyor.

Söz konusu yakınlık yalnızca izleyicilerin değil, Yunus Emre'nin eşi Beria'nın da radarına takılırken, Beria kocasını arayarak bu konuda uyarmıştı.

Karısının uyarısına rağmen Aleyna'yla arasına mesafe koymayan Yunus Emre'nin bu tavrı dikkatlerden kaçmazken, son bölümde Yunus Emre'nin Aleyna'nın arkasından söyledikleri olay oldu.

Eleme adayı olan Aleyna düellodayken "Hadi bak havalimanında Beria bekliyor" deyip gülen Yunus Emre bu sözleriyle karısının Aleyna'yı beklediğini altını çizdi.

İşte o anlar:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Survivor Aleyna, Kendisini Desteklemeyen Yunus Emre'ye Trip Attı!
En Güçlü Kadınlar Yarıştı: Survivor'da Bu Hafta Kim Elendi?
"Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Yaşadığı Tacizi Açıkça Anlatırken Hemen Sesi Kesildi!

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Haluk Levent, BM Konferansında İsrail ve Netanyahu'ya Tepki Gösterdi
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR

Acun bunları seçerken sadece kariyerine bakıyormuş gibi yapıyor ama aslında laçka olmalarını da istiyor. Yani işinizde başarılı olmanız acun medya ile iş yapacağınız, söz gelimi survivor da yarışacağınız anlamına gelmez. Ama böyle evliliğini başkalarının ağzına sakız eden, hatta kendi ağzına da sakız eden yılışık gevşek karaktersiz bir G*T iseniz, yüzde 200 acundasınız.

28.03.2024

hakan fidan'ın hulusi akar'la gezip oy toplaması dışişleri bakanlığına konulan akpli hakan fidan'ın murat kurum için esnaf esnaf gezerken diğer akpli hulusi akar'la karşılaşması olayıdır. ikisi de işi gücü bırakmış nalbur, demirci, kuyumcu gezip murat kurum adlı kişi için oy arıyor. yazık,ilahu akliballl nathanit.

29.03.2024

İki kadını birbirine düşüren erkek, iki adamı birbirine düşüren kadın dan hayır gelmez. En sevmediğim karakter. Sanki kendileri mükemmel.

29.03.2024

Bunu yazacaktım bir de nasıl mutlu

TÜM YORUMLARI OKU (7)