Survivor'da Yeni Skandal: Hakan, Gizlice Yemek Yerken Yakalandı!

Survivor All Star'ın her bölümü bambaşka sebeplerle gündem olurken, son bölümde Hakan'ın garip halleri kameralara yakalandı. Düello esnasında kenara çekilen Hakan cebinden çıkardığı yiyeceği gizlice yerken, o anlar kurguda fark edilmeyerek yayınlandı.

Acun Ilıcalı'nın bile çıldırdığı Survivor All Star her bölüm başka bir mevzuyla gündeme bomba gibi düşerken, yine bir yemek skandalı ortaya çıktı.

Aysu'nun abisinin gizlice yemek yollaması, Aleyna ve Yunus Emre'nin kahve içmesi ve Poyraz'ın ev soymasına kadar yemek söz konusu olunca Survivor'da kaos bitmek bilmezken, son bölümde yine yemekle alakalı bir durum gözlerden kaçmadı.

Son bölümde Aleyna, Aysu, Merve ve Berna arasında yaşanan düello oyunu yayınlanırken, oyunu kenardan izleyen Hakan'ın halleri dikkatli izleyiciler tarafından fark edildi.

Eli cebinde bench kenarından dikilen Hakan'ın cebinden çıkardığı bir yiyeceği ısırıp tekrardan cebine koyduğu montajda fark edilmezken, bu anlar haliyle televizyonda yayınlandı.

İşte o anlar:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Görkem'in Pembe'yi Mosmor Ettiği Kızılcık Şerbeti Fragmanı Ortalığı Karıştırdı!
Survivor'da Yunus Emre, Aleyna'nın Arkasından "Karım Seni Bekliyor" Dedi!
Survivor Aleyna, Kendisini Desteklemeyen Yunus Emre'ye Trip Attı!

Popüler İçerikler

Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Endonezya’da Evlilik Dolandırıcılığı: 1 Yıldır Sevgili Olarak Evlendiği Kişi Erkek Çıktı
YORUMLAR
29.03.2024

Aldığınız reklama sokayım. Ulan her gün bu amk programının zibilyon tane haberini görmek zorunda mıyız bu sitede? Kimse izlemiyor, kimse ilgilenmiyor. Ülke işgalde, götünüze giyecek donunuz yok. Ama yok Beria'ymış, Aleyna'ymış, yemekmiş, sinirlenen Acun'muş. Vasıfsız ünlümsülerinizi de alıp bir siktirin gidin artık ya.

internet reklamları, yapay zeka algotirması ile gezdiğiniz, daha önce ilgilendiğiniz şeyler üzerine istatistik çıkartarak sizlerin önüne getirilir. kimisine futbol gelirken kimilerine kadın figürleri gelmesi tamamen kişiseldir. reklam görmek istemiyorsanız reklam engelleyici uygulamaları kurunuz.

29.03.2024

mahalle yanarken o.osbu saçını tararmış aynı onedio gibi

29.03.2024

evet onu ısırdıktan sonra arkasındaki ağaçların yanına gidip işer diye düşünüyordum ama haber yapılmadığına göre işememiş galiba

TÜM YORUMLARI OKU (11)