Survivor'da Sürpriz Diskalifiye! Kimse Beklemiyordu!

Survivor 2021'de acil durum konseyinde herkesi şoke eden bir diskalifiye gerçekleşti. Herkes daha önce burnu kırılan Merve Aydın'ın diskalifiye olmasını beklerken diskalifiye edilen isim Çağrı oldu. İşte Survivor 2021'de yaşananların detayları... 

Son konseyde Merve Aydın'ın diskalifiye olmasını bekleniyordu. Ancak Survivor son bölüm ile her şey ortaya çıktı. Acun Ilıcalı herkesi şoke eden haberi açıkladı. Yarışmacılar karar sonrası gözyaşlarını tutamadı. 

Survivor'ın 74. bölümünde acil durum konseyi toplandı. Ilıcalı acil durum konseyinde, ''Bugün itibariyle bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda' dedi.

Herkesi şaşırtan bu açıklamanın ardından tüm yarışmacılar göz yaşlarına hakim olamadı.

Acun Ilıcalı açıklamalarına, 'Bu sene çok ciddi sakatlıklar yaşadık. Çağrı'nın, Merve'nin oldu. Sakatlanmayan neredeyse yok gibi. Ama önemli olan sakatlığın ciddiyeti. Bizim tek bir prensibimiz var. Yarışmacımızın sağlığını riske etmemek' ifadelerini kullandı.

Diskalifiye Olan İsim Çağrı Oldu

Ilıcalı, 'Bu ismi söylemek zorundayım artık. Aramızda şu an zaten. Doktorumuzun net açıklaması ile oyun oynarsa sağlığında kalıcı hasar olur dediği yarışmacımız Çağrı' dedi.

Çağrı gözyaşlarına boğulurken Acun Ilıcalı, 'Senin durumunu çok bekledik, emin olana kadar 2 kere 3 kere konuştuk. Ancak senin durumu doktorumuz sonrası için sana hasar verebilir, bunun sorumluluğunu alıyorsan oynat dedi. Dizinde bir değil 3 tane çok ciddi problem var' sözlerini kullandı.

Gözyaşlarına boğulan Çağrı Atakan, 'Dizimin kötü olduğunu biliyordum ama beklemiyordum. Anneme söyleyin üzülmesin. Teşekkür edeyim en başta. Burada çok iyi insanlar tanıdım. Kalbini kırdığım kim varsa kusura bakmasın' dedi.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!