Survivor'da Mecburi Ayrılık: Ahmet Dursun Adaya Veda Etti

Survivor All Star’da ünlüler takımından Ahmet Dursun, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

Ada kadrosuna Nihat Doğan’ın yerine dahil olan Beşiktaş’ın eski Milli futbolcusu Dursun’un midesinde rahatsızlık nedeniyle yarışmaya devam etmesi uygun görülmedi.

Yapımcı Acun Ilıcalı, sık sık yemek yemesi gereken Ahmet Dursun’un, yarışmanın formatında böyle bir duruma izin verilemeyeceği için yarışmadan çıkartıldığını açıkladı.

Bu açıklamanın ardından tüm yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşarken, ünlüler takımında Dursun’un en yakınındaki isimlerden Merve Aydın uzun süre gözyaşı döktü.

Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen ve TV8′de yayınlanan yarışmada, adadan giden isim gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya, ikinci isim ise ünlüler takımından Fulya Keskin olmuştu. Böylece ünlüler 9 kişi kalırken, gönüllüler ise 10 kişiyle yarışmaya devam ediyor.

Ünlüler takımında Ahmet Dursun’un mecburi ayrılığı nedeniyle eleme yapılmadı.

Merve Oflaz pazar akşamı yapılan ada konseyindeki eleme oylamasında, arkadaşları tarafından gitmesi yönünde en fazla oy kullanılan isim olmuştu.

SMS oylamasında haftanın birincisi seçilen isim ise Serenay Aktaş oldu.

Format gereği Aktaş’ın Oflaz’ın yanına bir isim söylemesi ve SMS sıralamasına bakılarak iki isimden en az SMS alan kişinin yarışmaya veda etmesi gerekiyordu.

Acun Ilıcalı, ünlülerden birinin adaya veda edeceği bundan sonraki ilk eleme haftasında, bu hafta ada konseyinde çıkan oylamanın geçerli olmayacağını ancak SMS 1′incisi Aktaş’ın hakkının korunacağını açıkladı.

Ilıcalı, ilk eleme gecesinde Aktaş yine 1′inci olmazsa, SMS’ten gelecek yeni 1′incinin de bir isim söyleme hakkı olacağını, böylece SMS sıralamasına ada konseyinde yeniden belirlenecek isimle birlikte 3 ismin girebileceğini söyledi.

Nediyor

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
18.03.2015

biz de yedik. ahmet de nasıl oluyorsa mide rahatsızlığını ve yemek yemesi gerektiğini doktordan değil de ada konseyinde acundan öğreniyor. :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ