Survivor'da Dominik Faslı Bitti! Yarışmacılardan Biri Daha Elendi, Geriye Üç Finalist Kaldı

Survivor'da final haftası son sürat devam ediyor. Yarı finalistleri belirleyecek son iki oyunun ardından artık Dominik günleri sona erdi ve finalistler Kıbrıs'a geldi.

Oylama girmeden son üçe kalmak için oynanan son oyunlardan ilkini kazanan Serhat Akın oldu ve kendini yarı final koltuğuna attı.

Survivor 2017'nin son oyunun galibi ise Ogeday'dı ve o da diğer koltuğun sahibi oldu.

Böylece yarışmanın başından beri favoriler arasında gösterilen Adem Kılıççı ve...

Bu senenin tartışmasız en iyi performansının sahibi Sema, oylamada karşı karşıya gelmek üzere Kıbrıs'ın yolunu tuttu.

Yarışmacılar yola çıkmadan önce son defa adaya döndüler ve barakalarını söküp eşyalarını ateşe verdikten sonra teknelerine bindiler ve beş ayın ardından Dominik'e veda ettiler.

Onları Kıbrıs'ta aileleri bekliyordu. Önce Adem geldi ve ailesi ile kucaklaştı. Uzun süreli bu ayrılıktan sonraki kavuşma anı herkesin gözlerini doldurdu.

Daha sonra Sema iskeleye yanaştı ve önce oğlu sonra ailesiyle hasret giderdi. Yarışmacıların yorgun ama mutlu ve şaşkın halleri görülmeye değerdi.

Gecenin sonunda Adem ve Sema, bir üst tura çıkmış olan Ogeday ve Serhat'ın yanına gidebilmek için Kıbrıs'ta oylamaya çıktılar.

Gecenin sonunda şampiyonluk hayallerine veda eden, belki de gelmiş geçmiş en başarılı yarışmacılardan Sema olurken Adem bir üst tura çıkıp Ogeday ve Serhat'ın rakibi olmaya hak kazandı.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
20.06.2017

gördüğünüz gibi ogeday ve serhat kendi emekleriyle yarı finale çıktı ademse keriz destekleyenleri sayesinde.

20.06.2017

hadi lan ordan mal. adem şampiyon enayi seni

20.06.2017

Sema o kadar emek verdi, performansta zirvedeydi ama Adem gibi halka oynayanlar kazanıyor işte.Geçen senelerden Turabi ve Atakan'ı iyi izlemiş, çalışıp gelmiş.Ezbere söylediği sözlerle, kendini sürekli övmesiyle ve adamlıktan dem vurmasıyla oy alıyor.Şu an performans olarak Ogeday ve Serhat'tan çok çok geride ve elenen 6 kişiden de daha kötü sıralamada.Yarın umarım Serhat ve Ogeday finale çıkar, Adem elenir.Zaten adaletli olan da o.Serhat kaç gündür kendini paralıyor, sakat haliyle herkese fark atıyor.Ogeday da oyun kazanarak, hak ederek geldi.Adem ise kafası çalışmayan, hiçbir hatasını sorgulamayan, dar görüşlü taraftarları sayesinde.

21.06.2017

Malesef acunun işleri işte. Adam sms'ten para kazanıyor. O yüzden sms'i kapatamaz. Adam yan ekran uygulamasından bile kredi kartıyla oy satıyor. Umrunda değil Sonra halkımızın takdiri deyip geçiyor.

20.06.2017

Bu arada Adem doping yapmış bir sporcu.Turinabol isimli yasaklı maddeyi kullanmış.Hem bir kere de değil bir kaç kere doping yaptığı kanıtlanmış ve ona rağmen 5. olmuş.Olimpiyatlardan men edilmiş, dereceleri elinden alınmış.Doping yapan birisi haktan, adaletten nasıl bahsediyor ona şaşıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (18)