Survivor Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Yüksel Survivor All-Star Kadrosuna mı Katıldı?

Ekranlarından en sevilen yarışma programı Survivor, bu sene all-star formatı ile ekranlarda. İlk bölümüyle birlikte en çok izlenen yapımlarından olan Survivor All-Star’da, sakatlanan Atakan Işıktutan’ın yerine kadroya, Survivor 2021’in üçüncü Ayşe Yüksel dahil oldu. Bu haber sonrası Ayşe Yüksel ile ilgili ilgili tüm bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Ayşe Yüksel evli mi? İşte Survivor All-Star’ın yeni yüzü Ayşe Yüksel’in hayatı…

Acun Ilıcalı, Survivor son bölümde önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde omuzundan sakatlanan Atakan Işıktutan’ın son durumunu duyuran Acun Ilıcalı, sakatlığın ciddi olduğunu söyledi. Adayı terk etmek zorunda kalan Atakan’ın yerine Ayşe Yüksel kadroya dahil oldu.

Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğdu. Survivor Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi 2. Sınıf öğrencisidir. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendi.

Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Survivor Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır. Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 yıl oynadığını söylüyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütmektedir.

Ayşe Yüksel, Survivor 2021’in üçüncü olarak tamamlamıştı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yeni Kan: Geçtiğimiz Sezon Üçüncü Olan Ayşe Yüksel Survivor All Star Kadrosuna Girdi

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu