Survivor Almeda Baylan, Kocasından Boşandığı İddialarına Yanıt Verdi

Survivor'a yedeklerden gelip diskalifiye olan Almeda Baylan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Almeda Baylan, eşinden boşandığı iddialarıyla sık sık konuşulurken sonunda bu iddialara yanıt verdi. Peki, Almeda Baylan boşanıyor mu? Detayları sizler için yazdık.

Survivor'ın en iddialı yarışmacılarından Almeda, diskalifiye olduktan sonra gündem olmaya devam ediyor.

Elenir elenmez estetik yaptıran Almeda, ayrıca yarışmada kendisini ziyarete gelen eşiyle bir türlü paylaşımda bulunmadığı için ayrılık iddialarıyla konuşuluyor. Elendikten sonra başka bir erkekle fotoğraf paylaşıp tepkilerin ardından hemen silen Almeda, kocası Ercan Baylan'la boşandığı iddialarına sonunda bir yanıt verdi.

"Arkadaşlar merhaba. Sürekli DM'de veya yorumlarda eşimden bahsediliyor. Eşin niye yanında yok, eşinden boşanacak mısın?" diyerek giriş yapan Almeda, beklenen açıklamayı yaptı.

'Arkadaşlar siz beni tanıdınız, eşimi tanımadınız. Ben bu arada boşanacaksam da böyle bir açıklama yapardım. İnsanların özel hayatı var ya. Bu benim özel hayatım. Ben eşimle tanınmadım, yalnız tanındım. Eşim zaten benim yanımda. Lütfen herkes kendi hayatına baksın, kendi hayatıyla ilgilensin. Bir açıklama getirmek istedim. Ben belli bir yaşta insanım. Bir yerlere yalnız gidebilirim. Benim bir evcil hayvanım var, eşimin evde kalıp onunla ilgilenmesi lazım. Bu eş muhabbeti çok sıktı. Zaten gerektiği yerde tatile birlikte gidiyoruz. Ben bunun çok samimi olduğunu düşünmüyorum. Özel hayatımda, özel kararlarımda ne istersem onu yaparım. Biraz anlayış istiyorum lütfen. Bu şekil bir baskı hiç hoş değil. Sadece bunu belirtmek istedim.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızıl Goncalar'ın Hasna'sı Selen Öztürk'ten Aylar Sonra Gelen Final İtirafı
Ödülünü Bağışladı: Özge Gürel, TRT 1'deki 3'te 3 Programında Yarıştı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
YORUMLAR
10.06.2025

"Benim bir evcil hayvanım var." derken eşinden bahsetmiyordur umarım çünkü paragrafın içeriği böyle bir çıkarım yapmak için çok müsait.

10.06.2025

Eşinden bahsediyor gibi.. (:

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ