Survivor 2022 Yedekler Belli Oldu! Yedek Listesinde Yer Alan Ayşıl Özaslan Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Her yıl yeni sezonu merakla beklenen yarışmalar arasında en üst sırada kuşkusuz Survivor yer alıyor. Yeni yıl ile birlikte Survivor 2022 All Star yeni bölüm fragmanın yayımlanmasının ardından yedek yarışmacıların isimleri de belli oldu. 4 kişinin yer aldığı listede Ayşıl Özaslan'da yer alıyor. Peki Survivor yedek kadroda yer alan Ayşıl Özaslan kimdir? Ayşıl Özaslan kaç yaşında ve nereli? İşte Ayşıl Özaslan'ın hayatı...

Survivor yarışmasında yeni bölüm fragmanı ile birlikte belli olan yedek yarışmacılardan sonra 4 isim açıklandı. Aralarında Ayşıl Özaslan'ın da olduğu listede yarışmacının hayatı hakkında araştırmalar tüm hızıyla başladı. Peki Survivor Ayşıl Özaslan kimdir?

Ayşıl Özaslan Kimdir? Ayşıl Özaslan Kaç Yaşında ve Nereli?

Ayşıl Özaslan kimdir, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York’ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

Çocukluk yaşlarından beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir. Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, 'Boxun Yıldızları' programına da katılmıştır.

Ayşıl Özaslan instagram adresi: @aysilozaslan

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!