Sururi Çorabatır Kimdir? CHP Antalya Milletvekili Adayı Sururi Çorabatır'ın Biyografisi

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine az bir zaman kala siyasi partilerin aday listeleri de belli olmaya başladı. MHP'nin ardından CHP'nin de büyükşehir milletvekili adayları açıklandı. Aday listesinde yer alan CHP Antalya milletvekili adayı Sururi Çorabatır ise merak konusu oldu. Sururi Çorabatır hakkında yapılan araştırmalar da hız kazandı. Peki Sururi Çorabatır kimdir, nerelidir?

İşte detaylar...

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlere az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi aday listesini açıkladı. Listede yer alan isimlerden birisi de Sururi Çorabatır oldu.

CHP Antalya milletvekili adayı olarak gösterilen Sururi Çorabatır hakkında yapılan araştırmalar ise hız kazandı.

Sururi Çorabatır Kimdir?

Sururi Çorabatır, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev almaktadır. Çorabatır bu görevini 2019 yılından itibaren sürdürmektedir. Çorabatır aynı zamanda Antalya Fahri Konsolosu olarak görev almaktadır. 

Çorabatır, Türkiye'nin özellikle de Antalya'nın turizminin çeşitlenmesi ve uluslararası düzeyde tanınması için spor, ürün geliştirme ve sağlık turizmi alanlarında çalışmalar yürütmektedir.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!