Sürücülük Dersi Veren Yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'de Trafik Sorusunu Bilemedi: 'Sanırım Caps Oldunuz'

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Canan Ayaz isimli bir sürücülük dersi veren kadın katıldı. O yarışmacı trafik ile ilgili soruda elendi.

"Çevresi kırmızı şeritle kaplı, içi boş beyaz bir ters üçgen" şeklindeki trafik işaretinin anlamı ne?" sorusuna "Dur" yanıtını verdi.

Trafik dersi veren yarışmacının yanlış cevap verdiğini gören Kenan İmirzalıoğlu ise 'Sanırım caps oldunuz Canan Hanım' dedi. Yarışmacı ise 'Ama bu soruda olmazdı' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Kaynak: Sondakika

İşte o anlar:

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Öğretmenler Hakkında Sosyal Medyada Paylaşılan CİMER Şikayetlerine DMM'den Yalanlama Geldi
Altı Ünlü İsim İfade İçin Jandarma Komutanlığı'na Götürüldü
30 Euroluk Gümrük Muafiyetinin Kalkmasının Ardından Pek Çok Ürünün Fiyatı Fırladı
YORUMLAR
13.12.2021

Yol ver tabelasını araç kullananların 99% bilmiyor. Ortasında “DUR” yazmasa dur tabelasını da bilemezler. “DUR” tabelasına uyan var mı? O da yok :)))

Çoğu kişi yol ver tabelasını bilmiyor tamam da buna da gidip DUR demezsin ya. DUR tabelasından daha spesifik olan özelliğini belli eden başka tabela mı var? Hızlan filan deseydin bari DUR nedir ya. Nasıl karıştırabilirsin kocaman kırmızı içinde DUR yazıyor DUR!

13.12.2021

Kafa şişirdi boş boş konuşup durdu.Kenan İmirzalioğlu kendinizi tanıtın diyor.Bir başladı susmuyor.Görücü usülü evlendim diyor sanki sorduk.

14.12.2021

Kendinizi tanıtın diyorsa sorulmuştur ya zaten bacım :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ