Sürücü Kalp Krizi Geçirdi: Kontrolden Çıkan Otobüs 7 Kişiyi Yaraladı

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, kontrolden çıkan halk otobüsünün 7 kişinin yaralanmasına neden olduğu kazanın, otobüs sürücüsünün kalp krizi geçirmesi nedeniyle meydana geldiğini söyledi.

Direksiyon başında korkunç olay

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas’ta halk otobüsünün kontrolden çıkarak 7 kişinin yaralanmasına neden olduğu kaza bölgesinde incelemede bulundu. Şimşek burada yaptığı açıklamada kazanın otobüs sürücüsünün kalp krizi geçirmesi nedeniyle meydana geldiğini belirtip, “Bugün 14.30 sıralarında şuan bulunduğumuz bölgede bir kaza meydana geldi. Kaza halk otobüsü şoförünün muhtemelen kalp krizi geçirmesi sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde bu bölgede bulunan park halindeki araçlara ve yayalara çarpması neticesi meydana geldi. Bu kaza sonucunda 7 vatandaşımız yaralı durumunda, bu vatandaşlarımız ilimizdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Çok şükür öğrendiğimiz bilgilere göre yaralılarımızın durumu ağır değil. Otobüs şoförü de tedavi altına alındı. Yaralılara geçmiş olsun diyorum” dedi.

İşte yaşanan kalp krizi anı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
YORUMLAR

Farklı bir pencereden bakmak gerekirse, Avrupa'da yaşıtları yurt dışına tatil planları yaparken, şoför amcamız kaç yaşına gelmiş hala ekmek parası için direksiyon sallıyor. Ülke bu kafayla gittiği sürece, gençlerin geleceğini de bu karede görmüş oluyoruz.

28.09.2022

Adamın sesi geliyor yandaki öküzler dönüp bakmıyor bile

28.09.2022

gerçekten arada bir şoför koltuğuna bakmakta fayda var, yazık adam resmen can çekişiyo kimse görmüyor. çok üzüldüm, arkadaşın yorumunada katılıyorum bu yaştaki amcalarımız maalesef hala dirsek çürütüyor çünkü ne gencin ne yaşlının gelecek kaygısı bitmiyor. yazık bize..

28.09.2022

GEÇMİŞ OLSUN. BENDE OTOBÜSLE İŞE GELİP GİDİYORUM. ALLAH TRAFİKTE OLAN HERKESİ KORUSUN.

TÜM YORUMLARI OKU (18)