Sürpriz Yapacağım Derken Aldatıldığını Gören Adam Rezilliğin Videosunu İnternette Paylaştı

Eşine sürpriz yapmak için eve erken dönmüştü ve o sırada karısının yüzündeki ifadeyi yakalayabilmek için cep telefonunun kamerasını hazırlayarak eve girdi.

Merdivenleri çıktı..

Banyoya girdiği zaman ise karısını çıplak vaziyette tuvalette başka bir adamla öpüşürken yakaladı!

Üstelik bu adam da kendisi gibi bir askerdi.

Karısına; 'Burada neler oluyor?  Yoksa beni aldatıyor musun?' diye sorduğunda, karısı da 'Neden erken geldin? Hayır seni aldatmıyorum ' dedi. 

Ama durum 'tüm çıplaklığıyla' ortada öyle değil mi?

Kaçmaya başlayan adamı, arkasından kamerayla takip etti.

Banyodan çıkıp kapıya yönelen adama; 'Seni dövmediğime dua et! Ama tüm askerlik hayatını bitireceğim. Bana adını ve rütbeni söyle! Yüzünü kameraya dön de herkes görsün!' diye bağırdı.

Evden çıkar çıkmaz, koşmaya başlayan adamın arkasından, askerlik hayatının bittiğine dair tehditler ve küfürler savurmaya devam etti.

İzlemek isteyenler için aldatılma anının tamamı bu videoda!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR

Herkes adamın bu kadar sakin olmasına anlam verememiş. Ben olsam daha sakin davranırdım. Kalkıp şiddet uygulasam veya daha ileri gitsem ancak karşımdakinin şehvetine ve sadakatsizliğine cevap vermiş olurum ve karşımdaki o an sadece benden kurtulmak ister. Ama yok çocuğu alıp, kadından boşanıp, bir daha asla kendilerini görmesine izin vermezsen ve her türlü mirasından men edersen karşı tarafa daha anlamlı bir darbe vurmuş olursun. Darbe vurmamış olsan bile kendine olan özsaygını arttırıp, karşındakini bir böcek durumuna düşürmüş olursun. Her insan fark edilmemek, yok sayılmak gibi bir korkuya sahiptir ve en büyük ceza budur. Zaten bütün insanlık ömrünü başkalarınca fark edilmek ve beğenilmek için harcar..

03.08.2015

lan nasıl pis bi ilişkidir bu hatun klozette öpüşüo adamın ayağında iğrenç sandalet, evde velet koşar...

03.08.2015

adam tangır tungur eve giriyor,çocuk baba baba diye bağırıyor ve bu ikisi, aldatılan koca taa burunlarının dibine gelip,siz burada ne halt ediyorsunuz diyene kadar farketmiyorlar öyle mi?çok ilginç.

03.08.2015

Aynen öyle dostum.

TÜM YORUMLARI OKU (66)