'Suriyelileri Türklerin Sırtından İndirin' Diyen AKP'li Eski Vekil Partiden İhraç Edildi: 'Fikirlerim Yeni Değil'

Dün Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle AKP'den ihraç edilen eski milletvekili Pelin Gündeş Bakır, yaşananlara ilişkin Twitter'dan yeni paylaşımlarda bulundu. Bakır paylaştığı mesajda 'AKPSuriyeliler vatanlarına dönsün dedim diye beni ihraç etti.' ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Gündeş 15 Kasım'da paylaştığı 'Suriyelileri Türklerin sırtından indirin' mesajının ardından dün AKP'den ihraç edildi.

Gündeş, ekonomik sebeplerle intihar eden vatandaşların durumuna değinerek 'Bu son 10 günde yaşanan 3.cü toplu intihar vakası. Milletimiz ölüyor. Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık. Vatanlarına dönsünler. Hiçbirine vatandaşlık verilmesin!' ifadesini kullanmıştı.

İhraç olayının ardından yeni paylaşımlarda bulunan Gündeş, 'Suriyeliler vatanlarına dönsün' sözlerinin yeni olmadığını ifade etti.

Gündeş 'Bu fikirlerimi ilk defa 2011’de milletvekili seçildiğimde, 2011 ve 2012 yılı AK Parti Kızılcahamam toplantılarında 1500 kişi önünde elime mikrofon alarak söyledim. Yeni fikirlerim değildir.' dedi.

Gündeş'in söz konusu paylaşımları şöyle 👇

Popüler İçerikler

İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
10.12.2019

Yaşadığım şehirde karton toplamaktan harap olmuş yaşlı bir amcanın ( karton topladığını marketin önündeki arabasından anladım )market sahibine yalvarırcasına veresiye yazdırmaya çalıştığını ve ret cevabı aldığını duyduktan sonra 50 metre ötede ellerinde en az iki tencere tava ile bekleyen 20-30 kadar suriyeli ( somalili demiyorum bakın SURİYELİ ) kadın gördüm. Aş evinin arabası geldi hepsine yemeklerini dağıttı ve hepsi inanın hepsi ya arabalara bindiler ya motorsikletlere ya da elektrikli bisikletlere binip evlerine gittiler. Bir yanda ekmeğinin peşinde yaşına rağmen çalışan ama sonuç alamayan Türk oğlu Türk, diğer tarafta tarlada bostan yan gel osman yatan ülkemdeki her nimetten bedavaya faydalanan zerre faydası olmayıp herşeyi baltalayan suriyeliler.

10.12.2019

Ümmetci takılan akkıllar uzak dursun yorumumdan kalbinizi kırmayayım boşa. Benim asgari ücretle çalışan kira ödeyip üç çocuk okutan emekçimin maaşını almadan yaklaşık 700 TL gelir vergisi kesip, bu kesintileri dolaylı yollarla suriyelilere akıtan zihniyetle hiç işim olmaz. Kelle başı 135 TL para almayı biliyorlar her ay üstüne bir de herşey bedava olsun bunlara. Diğer tarafta geçim sıkıntısı yüzünden kendi canına kıysın yurdum insanı. Ya cidden çok doluyum bu konuda. Bizi bu hale sokanların iki yakası iki cihanda bir araya gelmesin aga...

10.12.2019

ne kıymetliymiş lan bu suriyeliler ben her ay sgk ye gss ödüyorum ki bu hizmettende hiçbir fayda alamıyorum ayrı konu bu hainler bedava ilaç alıyor ben okul okumak için köpek gibi hazırlanıp sınava giriyorum bu hainler beğendiği üniversitede beğendiği bölümü okuyor ya ee ne olacak gelecek seçimler geliyor oy yerine koca bir orta parmak alırsınız sayın akp.

Pasif Kullanıcı
10.12.2019

40 yıl düşünsem bi akpliyle aynı tarafta yer alacağım aklıma gelmezdi.

TÜM YORUMLARI OKU (14)