Suriyeli Üniversite Öğrencisi Ormanda Ölü Bulundu

Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Suriyeli Mılad Al Mahmoud isimli öğrenci ormanda ölü bulundu.

Arkadaşları, haber alamayınca polise bildirdi

Olay 17.00 sıralarında Düzce’nin Orhangazi Mahallesi’nde meydana geldi. Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Mılad Al Mahmoud isimli öğrenciden haber alamayan arkadaşları durumu emniyet ekiplerine bildirdiler.

Vücudunda darp izi ya da başka bir bulguya rastlanmadı

Çevrede arama başlatan polis ekipleri Suriye uyruklu öğrenciyi ormanda ölü halde buldu. Vücudunda darp izi ya da başka bir bulguya rastlanmayan öğrencinin ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, Mılad Al Mahmoud’un cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
18.11.2022

Ya bizi öyle bir hale getrdiler ki bir insanoğlu ölüyor ve üzülemiyoruz.

18.11.2022

Siz şaka mısınız? Bir canlının ölümüne nasıl sevinebiliyorsunuz? Üstelik belki de dünyanın en masum en iyi insanıydı hiçbir şey bilmiyoruz. Ülkemdeki bu cehalet yüklü karanlık bulutlar dağılsın artık ya!

19.11.2022

siz şaka mısınız? dünyanın başka biryerinde 5 gün sığdirmazlardı bu kadar insanı, sürekli bir olaya karışıyorlar, ev bulamıyorsun, kendi ülkende işçi olamıyorsun, gene kimse delirmiyor. İzmir'in basmane semtinin yerlisiyim, sokagimdaki 4 Türk ten biriyim, sevinmiyorum, ama onlar çocuklari ölse üzülmeyen bir millet size bize hiç üzülmüyorlar, birgün burda yaşayin bu hümanistliğiniz gaz bulutu gibi atmosfere karışır.

18.11.2022

Boş yere öldürmezler bunların suyu çıktı artık iyi olmuş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ