Suriyeli Göçmenin Kamerasından Şişme Botta Can Pazarı

Hasan, ülkesinde işkence görmüş Suriyeli muhalif bir İngilizce öğretmeni. Suriye’den kaçışını filme çekti...

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.07.2016

Keşke Bütün IRKÇILAR şu dışladıkları insanların çektiği acıların aynısını çekse ! Yoksa Başka türlü Empati yetenekleri ve Vicdanları olmayacak !!!!

15.07.2016

geldikleri zaman aşırılık yapıp kavga dövüş etmeyecekler o zamansa.. zamanında bulgaristandan da göç aldı bu memleket, ne bir kavgada isimleri var ne de dilenirken görülmüşlerdir.. tamam hoş bir tablo değil bu ırkçılık da değil niyetim ama benim götüm sikilcek kpss yollarında bunlar gelcek sınavsız memur olcak vatandaş olcak benle aynı hakkı kazancak.. benim şehit ailem damı akan evde oturcak, gazi min protez bacağına haciz gelicek maaşına el konulcak bu kahpelere toki den ev verilcek.. kimse kusura bakmasın ama gelmesin bu orospu çocukları bu memlekete.. bunlar yüzünden iç savaşa sürükleniyoruz farkında değilmisiniz hala ?? suriyelinin biri demiş biz küçük huzursuzlukları ve başka şehirlerimizde patlayan bombaları pek umursamazdık, taa ki evimize bomba düşene kadar.. onların durumuna düşünce kafanıza dank eder belki ama iş işten çoktan geçmiş olcak..benim vergim benim param benim hakkım bu şerefsiz vatan kaçaklarına gidiyorsa götürene de yiyene de haram zıkkım olsun .....

15.07.2016

Herşey tamam da bu sefalette yoklukta belirsizlikte neyinize güvenip 150.000 bebek yaptınız diye sormak isterdim.Ulan savaş hali bir kaç sene uçkurunuza sahip çıkamadınız mı?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ