Suriyeli Denildi, Türk Çıktı: Metroda Tekme Tokatlı 'Sigara İçme' Kavgası

Bursa’da metroda sigara içen gençler ile vatandaşlar arasında tekme tokatlı kavga çıktı. Sosyal medyada Suriyeli oldukları öne sürülen bu kişilerin Türk vatandaşı oldukları açıklandı.

🚨 Görüntüler küfür içeriyor

Görüntüler dün Osmangazi ilçesi Acemler Metro İstasyonu'nda kaydedildi. İddiaya göre bir grup genç metroda sigara içmek istedi. Bunu gören metrodakiler duruma tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Kavga metronun dışına sıçrarken görgü tanıkları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga son buldu.

Sosyal medyada haber paylaşımı yapan pek çok hesap, sigara içenlerin Suriyeli olduklarını söyledi. 👇

Bursa Valiliği ise olaya ilişkin açıklamasında gözaltına alınan şahısların birbirinden şikayetçi olmadıklarını belirterek şahısların ikisinin de Türk vatandaşı olduklarını açıkladı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
09.05.2022

Açıklamaya kimse inanmamış yalnız güven ortamı çok başarılı :D Valiliğin yaptığı açıklamanın altındaki yorumları okuyun!

09.05.2022

Bakın şimdi ilerde ülkemizde tıpkı Amerika benzeri bi ırkçılık başlayacak. Orda nasıl siyah-beyaz ayrılıyorsa burda da esmerler beyazlar muhabbetine dönecek. Demedi demeyin. Buraya sadece not düşmek istedim. İlerde bu notumu alıp alıntılarım.

09.05.2022

Bunlar cidden daha iyi günlerimiz...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ