Suriyeli Çocukların 'Pokemon' Umudu: 'Buradayım... Gelin ve Beni de Kurtarın'

Onları unutmayalım..

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
02.08.2016

BIKTIM LAN SİZDEN YETER

02.08.2016

Acıyorum acıyorum şu çocuklara acıyorum. :( Nefretinizi, caniliğinizi çocuklardan uzak tutun! Ben de suriyelilere çok bayılmıyorum ama Aşağıdaki suriyelilerden nefret eden şahısların kalbi öyle çürümüş ki zavallı, suçsuz günahsız çocuklara bile acımayacak, üzülmeyecek hale gelmişler. Yazık.

04.08.2016

Madem al evine besle. Hem hem yoluma çıkmazlar, hem de tokadımı yememiş olurlar.

04.08.2016

küçük olanlara sözüm yok onlar daha çocuk. ama her hafta en az 2-3 kere görüyoruz büyük olanlar artık 3-5 lira için kendi milletimizde ki insanlara bıçak çekmeye ve hatta bıçaklamaya başladı bile. küçük olanlardan yana pek bir sıkıntı yok ama onlarda büyüyecek ve 5-10 sene içinde onlarda bıçak çekmeye başlayacak dolayısıyla besle kargayı oysun gözünü olayını yaşamak istemiyorum şahsen. o yüzden pokemon ile falan kıyaslamaya gerek yok. ülkelerinde ki savaşın en yakın zamanda bitmesini ve bir an önce gitmelerini dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. neticede gelsinler mi gelmesinler mi diye kimse kimseye bir şey sormadı o yüzden yardımı biz değil bu insanları buraya getirenler etsin. sanki kendi milletimizde yardıma muhtaç aç ve işsiz insan yokmuş gibi...

Pasif Kullanıcı
04.08.2016

kesinlikle bu şekilde düşünüyorum. diğerlerini bilmem ama, o ufacık çocuklar en azından şuan hak etmedikleri durumdalar. büyüdüklerinde nasıl olacaklarını Allah bilir. elbette aralarında iyi insanlar var ama, çoğunluk pek öyle değil ve ülkeyi iyi duruma getireceklerini, hatta daha da sömüreceklerini veya mafedeceklerini düşünüyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (31)