Suriyeli Çocuğa Yapılan Bu Şaka İnsanoğlunun Ne Kadar Alçalabileceğini Gösteriyor!

İstanbul'daki bir oyun parkında "havadaki uçak bomba atacak" diye korkutulan Suriyeli küçük çocuk.

Uçak ve silah seslerinin eksik olmadığı,

Her gün rastgele bir yerin bombalandığı Suriye'den kaçıp gelmiş bir ailenin küçük bir ferdi o sadece.

Kısacık yaşamının çoğunluğunda o ortamı görmüş, yaşamış bir çocuğa bu şakayı yapanların insanlığını sorgulamayalım da ne yapalım?

Oyun oynaması gerekirken kenara çekilip derin düşüncelere dalmış küçücük bir çocuğun korkusundan kendilerine eğlence çıkardıklarını sanan, bu tarz insanlıktan nasibini almamış kişilerin dünyamızdan eksilmesi dileğiyle...

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
02.04.2016

suriyelileri seven bir insan değilim,evet.hatta onları yeren birçok yazım vardır orada burada...ANCAK orada zaten öylece oturan çocuğu korkutup bundan zevk almak nasıl bir ruh halinin ürünüdür?ÇOCUK be bu..ne biliyor hayata dair?orada mazlum mazlum oturan bir çocuğun fırlayarak kalkması sizi nasıl eğlendirebilir?diyecek tek bir söz bulamıyorum...ve bu videoyu görüp de eğlenenlerin,zevk alanların veya "umrumda değil abi yeaa" deyip utanmasa 5 yaşındaki çocuğu savaştan kaçmakla suçlayacak olanların kendi evlatlarının başına gelmez umarım bu durum..umarım gelmez,çünkü bu dünyada hiçbir çocuk bunu hak etmiyor.

02.04.2016

Noktasına, virgülüne aynı düşüncelere sahibiz. Bende sevmem Suriyelileri ama gerçekten küçük bir çocuğu hangi milletten olursa olsun öyle korkutmak çok yanlış bir şey.

02.04.2016

Şaka değil bu piçlik.

Pasif Kullanıcı
02.04.2016

Şakayı yapan kişinin de suriyeli olması olayı gülünç ve iğrenç bir hale getirmiş, kendi düşen gerçekten ağlamıyormuş, savaştan kaçıp sığınmak için başka ülkeye yerleşmek ve kurtulmaya çalıştığı durum üzerinden kendi vatandaşıyla alay etmek.. üstelik küçücük bir çocukla. Aşağılık olmanın getirdiği davranışlar sanırım..

TÜM YORUMLARI OKU (149)