Suriye’ye Gidecek Olan Ümit Özdağ’ın Ülkeye Giriş İzni İptal Edildi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bu hafta içerisinde Suriye'ye yapacağı ziyaretin iptal olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Suriye yönetiminin Özdağ'ın ülkeye giriş iznini iptal ettiği iddia ediliyor. Bu durum karşısında Ümit Özdağ, 'Suriye'ye gidemiyorum' şeklinde bir açıklama yaptı. 

Haberi duyuran gazetesi Musa Özuğurlu 'Suriye makamları Ümit Özdağ'ın giriş iznini iptal etti' dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde yaptığı açıklamalarda sığınmacıları ülkelerine "Zafer Turizm" ile göndereceğini söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz haziran ayının sonunda Suriye'ye gideceğini duyurmuştu.

Bu hafta içinde Suriye'nin Şam ve Lazkiye kentlerinde temaslarda bulunması beklenen Ümit Özdağ ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Suriye yönetiminin Özdağ'ın vizesini iptal ederek ülkeye girişine izin vermediği öne sürüldü.

Konuya ilişkin Halk Tv'ye konuşan Ümit Özdağ, "Suriye'ye gidemiyorum" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Suriye'ye gideceğini, "Temmuzun ikinci haftasında 4 kişi Şam'ı ziyaret edeceğiz. Suriye'nin başkenti Şam'a gidiyoruz. Gerekenler yapıldı. Bugün pasaportlarımızı bildirdik. Şam'da halkı yerinde göreceğiz, Lazkiye'ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. İlginç bir gezi olacak" demişti.

Gazeteci Musa Özuğurlu akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Suriye yönetiminin Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ülkeye girmesine izin vermediğini iddia etti.

Ne Teklif Etti? Ümit Özdağ Nagehan Alçı ve Nevşin Mengü'yü Hedef Aldı!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
10.07.2023

Aşağıda hayal satıyor bla bla diye anıran bazıları var.. Ulan hayal mayal adam birileri gibi ''olabilir yahu hayat bu galp galp galp'' diyip köşesinde oturmuyor. Kalkıyor sınıra gidiyor kalkıyor masaya yumruğunu vuruyor.. 20 senedir yapılmayan siyaseti %1 oyu olan bir partinin genel başkanı yapıyor. Şuan herkesin bildiği açık mikrofon programının ilk yayınına katılan yine bu adam! Sırf bu cesaretinden ve vakur duruşundan dolayı saygıyı hak ediyor.. Emojide anırma emojisine basan arkadaşlar sizler gibi çöp kitle var oldukça sizler gibi bu ülkeye hizmet etmeye çalışan insanların önüne engel olan kanser kitle var oldukça asla düzelmeyi toparlanmayı beklemeyin! Zam geldi ooohhhh diye sözde protesto ettiniz ama artık yeter. 3-5 sene sonra Suriyeli bir piç evinin camına taş atıp burası benim çık diyincede liseli ergenler gibi ohhh demeye devam etmezsiniz umarım!

11.07.2023

Ümit Özdağ adamdır, aksini iddia eden madamdır.

10.07.2023

Esad Ve Erdoğan İşi biliyorlar,ülke'ye bütün çürükleri ülkeye doldurdular, üstüne Esad çıkıyor"halkımızı istiyorum" diyor.Siz nasıl yaratıklarsınız öyle kardeşim,Ümit Özdağ'a da onun için istemediler.Giden YouTuberlar her şeyi gözler önüne serdi.Orada akıllı insan var,burada çürük,ne oldukları belli olmayan insanlar var.Vay be ne haldeyiz.

10.07.2023

helal olsun çoğu adam denilenden daha adam ama deveye diken bizim millete seven yaranır

TÜM YORUMLARI OKU (31)