Suriye Açıklarında Facia: 150 Kişinin Bulunduğu Tekne Battı

Suriye’nin batısındaki Tartus ili açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan bir teknenin batması sonucu 34 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

24 kişinin cesedine ulaşıldı

Esad’a yakın Sham FM haber sitesi, hükümet yetkilisine dayandırdığı haberinde, ilk belirlemelere göre aralarında Filistin, Lübnan ve Suriye uyrukluların bulunduğu toplam 34 kişinin cesedine ulaşıldığını aktardı. 20 kişinin kurtarıldığı belirtilen haberde, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Haberde, düzensiz göçmenleri taşıyan teknede en az 150 kişinin bulunduğu belirtildi.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
22.09.2022

Çok iyi

22.09.2022

Şu yaşananlara bak, bir taraftan çok üzülüyorum bir taraftan da ülkeme daha fazla işgalci gelsin istemiyorum bizim ülkemiz artık kaldıramıyor bu yükü.

23.09.2022

Teknecilerin rota bize değil, İngiltere, Almanya falan. Oraya gidip istedikleri gibi yaşayabileceklerini sanıyorlar, herkesi bizim gibi enayi sanıyorlar herhalde

23.09.2022

Ortadoğu sakinlerinin 1 numaralı özelliği : Yaşadığı ortamı siyasal islama bataklığına çevirip sonra oradan kaçmaya çalışma. Başarırsa göç ettiği yerde de siyasal islam propagandası yapar, sınırda yakalanırsa batıyı canilikle suçlar, başaramazsa da seçimlerinin bedelini canıyla ödemiş olur. Korkarım bizlerde uçurumun kenarına geldik, ya göç, ya arada sıkışacağız ya da seçimlerimizin bedelini canımızla ödeyeceğiz.

TÜM YORUMLARI OKU (4)