Sürekli Tüy Döken Kedi ve Köpekler İçin Evinizi Tüyden Arındırmanıza Yardımcı Olacak 8 Ürün

Evcil hayvanlar, hayatlarımızın içinde çok önemli yerlere sahipler. Patili dostlarımızı çok seviyoruz ama bazen evde dökülen tüyleri bizim de canımızı bir miktar sıkabiliyor. 😅 Biz de bu yüzden dönemlere bağlı olarak değişen tüy dökülmelerine karşı alabileceğiniz 8 ürünü sizler için araştırdık. ^^

1. Doğru mama

Tüylü dostlarınızın evinizde yaşatacakları tüy problemleri ile ilgili mama seçimi ne alaka diye düşüneceksiniz. Fakat bu sizi şaşırtmasın. Doğru mama kullanımı ile evcil hayvanınızın daha fazla tüy dökmemesini sağlayabilirsiniz. Dostlarınıza afiyet olsun!

2. Tüy toplayıcı rulo

Kedi-köpeği olan evlerin vazgeçilmezlerinden olan tüy toplayıcı rulolar iyi ki varlar. Eşyalarımızın üzerlerinde bulunan, üstesinden gelemediğimiz, çıkarmakta zorluk çıkaran tüyleri kolaylıkla üzerilerinde topluyorlar. Almanızı şiddetle tavsiye ederiz.

3. Köpekler için kaliteli şampuan

Aynı insanlar gibi köpekler için de doğru şampuanı kullanmak önemlidir. Sadece tüy sorunu için değil aynı zamanda diğer deri sorunları için de çok önemli olacak şampuan seçimi; köpeğinizin evinize daha fazla tüy dökmemesi için önemli bir çözüm olabilir.

4. Tüy tarağı

www.fiyatuygun.com

Evinizde yaşayan patili dostlarınızla yaşadığınız tüy problemini kontrol altına alabilmek için tüy toplamak için üretilen tarakları kullanmayı düşünebilirsiniz. Kullanan insanların sıklıkla önerdiği ürünlerden olan bu taraklar, bazı evcil hayvanlar tarafından sevilirlen bazıları tarafından sevilmeyebiliyor. Evcil hayvanınızın sevebileceği bir tarak bulmanız, ilişkiniz için önemli olabilir.

5. Tüy toplayan eldiven

Evcil hayvanınız tüy toplayan tarağından hoşlanmıyor mu? Alternatif bir çözüm olarak tüy toplayıcı özelliğe sahip olan eldivenlere sahip olmanız sizin için iyi olabilir. Patili dostunuzu severken aynı zamanda tüy problemine bir çözüm bulmaya istekliyseniz bu ürün gerçekten size çok yardımcı olacak.

6. Otomatik tüy toplama fırçası

Daha önceden sahip olduğunuz tüy toplamak için üretilen tarak ve eldivenleri unutun. Kedi ve köpekler için özel tasarlanmış kolay temizlenen ve hassas deriye sahip hayvanlar için özel üretilmiştir. Ürün kedi ve köpeğinizi tararken aynı zamanda onun hoşuna gidecek kaşıma işlemini de yaparak size rahat ve kolay bir tarama sağlamaktadır. Ürünün arka tarafınında bulunan düğmesine basıldığında toplanan tüylerin kolayca taraktan alınması sağlanmaktadır.

7. Tüy toplama süpürgesi

Kedi ve köpeklerin döktükleri tüyleri toplamak için özel olarak geliştirilen bu elektrikli süpürgeler, bu problemi çözmeniz için büyük destekçiniz olabilir. Bu tüyleri temizlemek için güçlü çekişli makinelere ihtiyacınız var. Küçük haznesi sayesinde, alet topladığı tüyleri tek bir yerde toplar ve probleminizi kısa sürede çözmenize yardımcı olur.

8. Vitamin veya tük dökmeyi engelleyici serum

Kediniz veya köpeğiniz sürekli tüy döküyorsa bunun sebebi vitamin ve çeşitli minerallerin eksikliği olabilir. Eğer patili dostunuzun böyle bi sorunu varsa veteriner hekimlere danışarak uygun vitaminleri veya serumları kullanabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı