Sur'dan Bir Günde 7 Şehit Haberi Geldi...

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanan 2 asker ve 2 polis, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Genelkurmay, askerlerin bulunduğu bir binanın çökmesi sonucu 3 askerin daha şehit olduğunu açıkladı. Sur'dan gelen şehit sayısı 7'ye çıktı...

Genelkurmay Başkanlığı, bugün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda 2 asker ve 1 polisin şehit olduğunu duyurdu. Ardından, yaralı bir polis de hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bina çöktü, 3 asker şehit oldu

Genelkurmay, internet sitesinden yaptığı açıklamada, operasyonlar sırasında çöken bir binanın altında kalan 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

Böylece Sur'daki şehit sayısı 7'ye yükseldi...

Genelkurmay'ın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'19 Şubat 2016 Cuma günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında içinde yedi kahraman silah arkadaşımızın bulunduğu bir bina çökmüştür. Çöken binadan dört kahraman silah arkadaşımız hafif yaralı olarak kurtarılmış, üç kahraman silah arkadaşımız ise tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

TSK ve Ajanslar

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
19.02.2016

cumhurbaşkanımıza söylüyorum şimdi başa geçtin herkesi Türkü Kürdü lazı çerkezi kullandın çözüm süreci diye herkesi kandırdın dağa taşa şehre teröristin dolmasını sağladın şimdi ne yapacaksın.o şehitlerin kanı senin elindedir için rahat uyuyabiliyormusun? terör dağdan köye inemezdi senin çözüm sürecin sayesinde devletin kalbi ANKARAda bile insan öldürebiliyor.unutma savaş herkesle yapılır fakat barış onurlu insanlarla!!!

19.02.2016

Temizlendi dediniz bu güzelim insanlar hala şehit düşüyo...Allah rahmet eylesin

KEŞKE BİRDEN TEMİZLENSE AMA ORADAKİ HALKIN %80 İ MAALESEF PKK TERÖR ÖGÜTÜNÜ AKTİF/PASİF DESTEKLİYOR KAYIPLARIN ÇOK OLMASI PKK NIN BAŞARISI DEĞİL TSK NIN AYIBIDIR

19.02.2016

Artık ne küfür ediceğimi bilemez oldum

TÜM YORUMLARI OKU (22)