Şüpheli Bir Kişinin Elinde Bulduğu Çantayı Sahibine Teslim Eden Motosikletçi Sosyal Medyada Gündem Oldu

İzmir'de şüpheli bir şahsın elinden çantayı alan motosiklet sürücüsü, çantada para olduğunu görünce sahibini aramaya koyuldu. Telefonla ulaştığı sahibine müjdeli haberi veren motosikletçi, paranın sahibinin para teklifini geri çevirerek, 'Ben bunu para için yapmadım. Kendi parama kavuşmuş kadar sevindim ve rahatladım.' dedi.

O anlar kask kamerası tarafından kaydedildi.  

İzmir'in Narlıdere ilçesinde şüpheli bir kişinin çanta karıştırdığını gören 'MotoKeyf' kanalının sahibi motosiklet sürücüsü, şahsın yanına giderek tartışmaya başladı. Çantayı şüpheli şahsın elinden alan motosikletli, içinde para olduğunu fark etti.

400 bin liralık çantanın sahibini bulmak için bir kaç kişiyle telefonda görüşen motosikletli paranın sahibi olan öğretmenle buluşma ayarladı.

İçinde 400 bin lira bulunan çantasına kavuşan vatandaş, parayı kendisine getiren motosikletçiye teşekkür etmek için bir balya para vermek istedi. Ancak motosikletçi 'Ben bunu para için yapmadım. Kendi parama kavuşmuş kadar sevindim ve rahatladım.' dedi.

İkili daha sonra yemek yemek için sözleşti. Paranın bulunması sonrası sahibinin yaşadığı mutluluk kameralara yansıdı. İşe o anlar; 📹

İlginizi çekebilir 👇

Kurnazlık Yapmak İsteyen Vatandaş Çevirmeden Kaçmaya Çalışırken Polis Tarafından Böyle Enselendi
Düşen Dişlerini Sabitlemek İçin Bulduğu Yöntem Görenleri Hayrete Düşürdü! Japon Yapıştırıcısıyla Tutturdu
Sıcaktan Bunalan Teyzeler Kafede Pervane Olmadığını Öğrenince Ağlamaya Başladılar!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
24.07.2024

kurgu gibi geldi ama bilemedim..Elamanın çantaya gitmesi, giderken durduk yere motorcuya laf atması, sonra zırt diye birden bire koşup gitmesi falan.

24.07.2024

Kurguya benziyor

24.07.2024

Çantayı elemanın elinden alamıyor. Sonra bir kimlik gösterince eleman topukluyor. Ben mi kaçırdım, polis veya asker miymiş?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ