Süperstar Ajda Pekkan Bayramda Servetine Servet Katacak: Kıbrıs Konseri İçin Ayağına Milyonlar Serildi!

Yıllara meydan okuyan efsane şarkıcı Ajda Pekkan bayramın ilk gününde Kıbrıs'ta bir otelde sahne alacak. Ünlü ismin konserden alacağı ücret ise bizim çenemizi yordu! Detaylar 👇

Haykıracak nefesimiz kalmasa bile ellerimizin uzanacağı efsane şarkıcı Ajda Pekkan yıllar önce çıktığı sahnelerin tozunu 78 yaşında attırmaya devam ediyor!

Yıllara meydan okuyan güzel isim Türkiye'nin en iyi sanatçılarından biri olmakla kalmayıp yıllardır sürdürdüğü kariyeriyle hafızalarda yer etmiş nadir isimlerden biri.

Hepimizin bildiği gibi Megastar Tarkan ve Süperstar Ajda gerek düetleri gerekse sahne ücretleriyle akıllara kazınmış ve her sene magazin gündemini süsleyen sanatçılardan olmayı başarıyorlar...

Bundan 60 sene önce şarkı söylemeye başlayan güzel isim hala ilk günkü gibi söylediği şarkılarıyla hayranlarını heyecanladırmaya ve onlara müzik zevki yaşatmaya devam ediyor.

Hürriyetin haberine göre, Ramazan Bayramının ilk günü sevenleriyle buluşacak yıldız sahne alacağı otelden 700 bin dolar teklif aldı!

Bununla yetinmeyen 7 yıldızlı otel ünlü yıldızın kalacağı suite 'Ajda Pekkan Süperstar' ismini verdi...Ayrıca, rahat edebilmesi adına özel hamam, jakuzi ve iki yatak odası gibi detayları hazırladı.

Aylar önce başladığı sahne hazırlıkları sonucu tek gecelik gösteriden 22.5 milyon TL alacak ve 255 metrekarelik odada kalacak pop şarkıcı magazin gündemine resmen bomba gibi oturdu!

İlginizi çekebilir:

Gönderileriyle Olay Olan Selena Gomez'in Paylaştıktan Sonra Anında Sildiği Fotoğraf Hafızalara Fena Kazındı
Kısmetse Olur Programının Aşkosu Cansel, Yeterince Estetiği Yokmuşçasına Yaptırdığı İşlemle Pes Dedirtti!
Ünlü Oyuncuların Kate Middleton Meselesine Karşılık Yaptıkları Paylaşımlar Beklenmedik Yerden Geldi!

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
24.03.2024

255 metrekare oda mi olur.. evdir o..

24.03.2024

Seçil Erzan'dan Semih Kaya'ya 'tefecilik' suçlaması: 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen yüksek kar getirme vaadiyle spor dünyasından birçok kişiyi dolandıran Seçil Erzan, Semih Kaya’nın da aralarında olduğu beş kişi hakkında 'tefecilik' yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ