Superman ve Hulk'un Karşı Karşıya Geldiği Nefes Kesici 4 Farklı Animasyon

İlkini 6 yıl önce yayınlayan Mike Habjan, 4 yılın ardından 'Superman vs Hulk' serisinin yeni çalışmasını yayınladı. Her biri birbirinden güzel animasyonların yer aldığı seri nefes kesiyor!

#1

#2

#3

#4

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
05.01.2018

HULK milyonlarca hatta milyar ton ağırlığında şeyler kaldırmış bir karakterdir.Bu canavarın çevikliği,savunmasıda aynı orandadır.HULK öyle flash,batman gibi tüy siklet değil.Superman son gücüyle vursa bile savunmaya geçen HULK'u en fazla 50-100 m uçurur.HULK ellerini birbirine vurarak çok büyük şiddetli şoklar yaratabilir ve yere yumruklarıyla vurarak çok geniş bir alanda büyük bir yıkıma sebep olabilir.HULK sinirlendikçe güçlenen ve cüsse olarak büyüyen biridir.Yani gücü limitsizdir ama superman belli bir seviyeye kadar şiddetini arttırabilir.Şu supermanciler HULK hakkında bir bok bilmeden atıp tutuyolar.Tabi filmler HULK'un gerçek gücünü yansıtmayınca böyle oluyor.

05.01.2018

Yavrucum adam gözünden ışın atıyor amk ne savunması ortadan ikiye bölüp ilk video da bitirmesi lazım ama işte izlenecek bir şey kalmaz.

05.01.2018

Ne kadar Superman fanı varmış ya Hulk'u yedirmeyiz usta. Superman baktı bilek gücüyle yenemicem hemen bi uzaya çıkarma çabaları. Bu arada zamanımdan ayırdım izledim bildiğin berabere bitti video küfür gibi.

04.01.2018

bu ne saçma aq süperman hulkun anasını havada karada .......

Pasif Kullanıcı
04.01.2018

HULK neyse de bunun bir de BATMAN! bölümü var asödiouasizf

TÜM YORUMLARI OKU (19)